با شهرها و ورزشگاه‌های میزبان جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ آشنا شوید

توریست مالزی – از روز ۱۴ ژوئن ۲۰۱۸ (۲۴ خرداد ۱۳۹۷) نگاه فوتبال‌دوستان جهان به روسیه معطوف خواهد بود؛ کشوری که میزبان مسابقات جام جهانی فوتبال است. سفری تصویری...
توریست مالزی – از روز ۱۴ ژوئن ۲۰۱۸ (۲۴ خرداد ۱۳۹۷) نگاه فوتبال‌دوستان جهان به روسیه معطوف خواهد بود؛ کشوری که میزبان مسابقات جام جهانی فوتبال است. سفری تصویری به ورزشگاه‌ها و شهرهایی که در این رقابت‌ها وظیفه میزبانی را برعهده دارند.

مسکو


مسکو با بیش از ۱۰ میلیون نفر جمعیت، بزرگ‌ترین شهر اروپا محسوب می‌شود. مشهورترین بنای این شهر کاخ کرملین است که ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه از آنجا امور حکومتی را هدایت می‌کند. در مسکو بیش از ۶۰۰ کلیسا وجود دارد و از این رو پس از رم و قسطنطنیه (رم دوم) “رم سوم” نیز خوانده می‌شود. مسکو تنها شهری در روسیه است که دو ورزشگاه آن شاهد پیکارهای جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ خواهند بود.

ورزشگاه لوژنیکی • مسکو


تمام تیم‌های شرکت‌کننده رویای حضور در این ورزشگاه در تاریخ ۱۵ ژوئیه را در سر می‌پرورانند؛ روزی که فینال جام جهانی ۲۰۱۸ برگزار می‌شود. این ورزشگاه قدیمی در سال ۱۹۵۶ ساخته شد و در سال ۱۹۸۰ نیز میزبان برگزاری بازی‌های المپیک بود. ورزشگاه لوژنیکی برای رقابت‌های ۲۰۱۸ مدرن‌سازی شده و ۸۱ هزار نفر گنجایش دارد. تیم روسیه نیز در روز ۱۴ ژوئن برای انجام دیدار افتتاحیه جام جهانی در این ورزشگاه به میدان می‌رود.


ورزشگاه اوتکریته آرنا • مسکو


ورزشگاه اوتکریته در سال ۲۰۱۴ میلادی بازگشایی شد. اسپارتاک مسکو که معروف‌ترین باشگاه روسیه است، بازی‌های خانگی خود در لیگ این کشور را در این ورزشگاه برگزار می‌کند. ظرفیت این ورزشگاه بر ۴۵ هزار نفر بالغ می‌شود. دیدار بر سر کسب مقام سوم در چارچوب جام کنفدراسیون‌ها در سال ۲۰۱۷ در این ورزشگاه برگزار شده بود.


سن پترزبورگ


جوزف برودسکی، شاعر روسی‌آمریکایی و برنده نوبل ادبی زمانی از سن پترزبورگ به عنوان زیباترین شهر کره‌ی خاکی یاد کرده بود. براستی نیز باید اذعان داشت که این شهر از جذابت‌های فوق‌العاده‌ای برخوردار است. سن پترزبورگ قرن هجدهم میلادی در زمان پتر کبیر، تزار روس دروازه‌ای به سوی غرب بود. این شهر تاریخی از کاخ‌های دیدنی زیادی برخوردار است.


ورزشگاه کرستوفسکی • سن پترزبورگ


ورزشگاه کرستوفسکی که باشگاه زنیت سن پترزبورگ دیدارهای خانگی خود را در آن برگزار می‌کند، از استادیوم‌های مدرن روسیه محسوب می‌شود. این ورزشگاه ۶۸ هزار نفر را در دل خود جای می‌دهد. ساخت این استادیوم بیش از برآوردهای اولیه هزینه برداشت و در نهایت بر ۹۳۰ میلیون یورو بالغ شد. تیم ملی آلمان در روز ۲ ژوئیه ۲۰۱۷ در این ورزشگاه موفق شد با پیروزی در فینال، قهرمان جام کنفدراسیون‌ها شود.


یکاترینبورگ


شهر یکاترینبورگ یکی از شهرهای مهم روسیه به شمار می‌رود. بنای نمادین این شهر کلیسای جامع است که به “کلیسای خون” شهرت دارد. این کلیسا در سال ۲۰۰۲ در نقطه‌ای بنا شد که در سال ۱۹۱۸ میلادی، یعنی یک سال پس از انقلاب اکتبر، خانواده‌ی تزار روسیه در آنجا اعدام شدند.


ورزشگاه مرکزی • یکاترینبورگ


ورزشگاه مرکزی یکاترینبورگ از لحاظ گنجایش برای میزبانی مسابقات جام جهانی فوتبال کوچک بود. از این رو روسیه ناچار شد، با انجام تغییرات ساختاری این ورزشگاه را مدرن‌سازی کند و ظرفیت آن را از ۲۳ هزار نفر به ۳۵ هزار نفر افزایش دهد. در این ورزشگاه تنها دیدارهای مرحله گروهی مسابقات جام جهانی برگزار می‌شوند.


ورزشگاه روستوف آرنا • روستوف−نا−دونو


روستوف آرنا ورزشگاهی است که به مناسبت برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ در روسیه احداث شده‌ است. این ورزشگاه ۴۵ هزار تماشاگر را درون خود جای می‌دهد. ساخت ورزشگاه روستوف آرنا در سال ۲۰۱۴ میلادی آغاز شد. در خور توجه آنکه در حین ساخت این ورزشگاه چندین بمب متعلق به دوران جنگ جهانی دوم در زمین احداثی کشف شد. در روستوف آرنا چهار دیدار مرحله گروهی و یک دیدار مرحله یک‌هشتم نهایی برگزار می‌شوند.


قازان


قازان، پایتخت جمهوری تاتارستان در فدراسیون روسیه است. در این شهر فرهنگ‌ها و ادیان گوناگون در صلح در کنار هم زندگی می‌کنند. در این شهر کلیسا‌های ارتدکس در کنار مساجد واقع‌اند. قازان در کرانه رود ولگا قرار دارد. باشگاه روبین قازان مهم‌ترین نماینده‌ی این شهر در عرصه ورزشی است.


کازان آرنا • قازان


سنگ بنای این ورزشگاه توسط ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه گذاشته شد. گنجایش کازان آرنا بر بیش از ۴۱ هزار نفر بالغ می‌شود و باشگاه روبین قازان نیز دیدارهای خانگی خود را در این ورزشگاه برگزار می‌کند. این باشگاه در سال‌های گذشته چندین بار به عنوان قهرمانی لیگ روسیه دست یافت. تیم ملی فوتبال آلمان در سال ۲۰۱۷ در چارچوب مسابقات جام کنفدراسیون‌ها در این ورزشگاه مقابل شیلی به میدان رفته بود.


ولگوگراد آرنا • ولگوگراد


ولگوگراد در گذشته استالین‌گراد نام داشت. ولگوگراد آرنا که در کنار رود ولگا احداث شده بیش از ۴۵ هزار نفر را در دل خود جای می‌دهد. یکی از نمادهای شهر ولگوگراد مجسمه‌ی مادر است که به یادآورنده‌ی پیروزی ارتش سرخ مقابل ارتش نازی در جنگ جهانی دوم است.


ورزشگاه نیژنی نووگورود • نیژنی نووگورود


ورزشگاه نیژنی نووگورود از جمله استادیوم‌هایی است که به مناسبت برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ از نو احداث شده‌اند. این ورزشگاه ۴۵ هزار نفر گنجایش دارد و در محلی ساخته شده که دو رود ولگا و اوکا به هم می‌پیوندند. در طی مسابقات جام جهانی ۲۰۱۸ دیدارهای مرحله گروهی، یک دیدار یک‌هشتم نهایی و یک دیدار یک‌چهارم نهایی در این ورزشگاه برگزار می‌شوند.


ورزشگاه کالینینگراد • کالینینگراد


کالینینگراد غربی‌ترین نقطه‌ی روسیه است که دیدارهای جام جهانی فوتبال در آنجا برگزار می‌شوند. ورزشگاه کالینینگراد طوری نوسازی شده که ظرفیت آن در حین مسابقات جام جهانی از ۲۵ هزار نفر به ۳۵ هزار نفر افزایش یابد. باشگاه اف کا بالتیکا که دیدارهای خانگی خود را در این ورزشگاه انجام می‌دهد، معمولا در لیگ دسته دوم و گاه در لیگ دسته سوم روسیه فعال است و از این رو نیازی به ورزشگاهی با ظرفیت ۳۵ هزار نفر ندارد.


سارانسک


بنای نمادین سارانسک کلیسای جامع شهر است که به سبک معماری سنتی ویژه‌ی کلیساهای ارتدکس ساخته شده است. این کلیسا در سال ۲۰۰۴ میلادی احداث شد و حدود ۳ هزار نفر می‌توانند در آن تجمع و عبادت کنند.


ورزشگاه موردوویا آرنا • سارانسک


کار احداث ورزشگاه موردوویا آرنا در سارنسک تا پیش از برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال ۲۰۱۸ پایان می‌یابد. ظرفیت آن بر ۴۴ هزار نفر بالغ می‌شود و پس از پایان مسابقات جام جهانی قرار است گنجایش آن به ۲۸ هزار نفر کاهش پیدا کند. تیم هوپه، معمار معروف آلمانی آن را طراحی کرده است. تیم دسته سومی موردوویا دیدارهای خانگی خود را در این ورزشگاه انجام خواهد داد.


سامارا • ورزشگاه سامارا


کار احداث ورزشگاه سامارا نیز قرار است در ماه‌های آینده به پایان رسد. این ورزشگاه که برنامه‌ی ساخت آن چند بار تغییر کرده، می‌تواند ۴۴ هزار تماشاگر را در درون خود جای دهد.


سوچی


شهر سوچی با برگزاری مسابقات المپیک زمستانی ۲۰۱۴ شهرتی جهانی کسب کرد. در آن زمان بحث‌های زیادی در مورد هزینه‌های سنگین برگزاری آن بازی‌ها جریان داشت. شهر توریستی سوچی هر ساله حدود ۴ میلیون گردشگر را جذب می‌کند و ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه نیز تعطیلات خود را معمولا در این شهر می‌گذراند.


سوچی • استادیوم المپیک


ورزشگاه المپیک سوچی که بیش از ۴۱ هزار نفر گنجایش دارد، در واقع استادیومی سرپوشیده است. طبق مقررات فیفا، ورزشگاه‌های میزبان برگزاری مسابقات جام جهانی فوتبال باید سرباز باشند، از این رو بخشی از سقف این ورزشگاه برای بازی‌های ۲۰۱۸ برداشته شد. قرار است دیدارهای مرحله گروهی، یک دیدار یک‌هشتم نهایی و یک دیدار یک‌چهارم نهایی در این ورزشگاه برگزار شوند.



 

متبع : دویچه وله

پاسخی ارسال کنید

*

*

یک × 5 =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!