اجرای طرح محدود کردن مهاجرت در هلند، سوئد و آلمان

توریست مالزی – دولت هلند اعلام کرد که قصد دارد اقداماتی را برای محدود کردن مهاجرت در ماه‌های آینده اجرا کند که از جمله این اقدامات، توقف کلیه درخواست‌های...
توریست مالزی – دولت هلند اعلام کرد که قصد دارد اقداماتی را برای محدود کردن مهاجرت در ماه‌های آینده اجرا کند که از جمله این اقدامات، توقف کلیه درخواست‌های جدید خواهد بود.

به گزارش یورونیوز، این تصمیم چند روز پس از آن اعلام می‌شود که آلمان کنترل‌های مرزی جدیدی را برای جلوگیری از ورود مهاجران غیرقانونی آغاز کرد. دولت جدید هلند تحت صدارت پی‌وی‌وی، حزب ناسیونالیست متبوع خیرت ویلدرز، سیاستمدار ضد اسلام، گفته است که وضعیت «بحران ملی» برای معضل پناهندگی اعلام می‌کند، وضعیتی که به دولت امکان می‌دهد اقداماتی را برای مهار مهاجرت بدون موافقت پارلمان انجام دهد.

احزاب اپوزیسیون این پرسش را مطرح کرده‌اند که آیا این اقدام ضروری یا حتی قانونی است، اما مارجولین فابر، وزیر مهاجرت هلند از حزب پی‌وی‌وی، اعلام کرد که او بر اساس فرصت‌هایی که قوانین مهاجرت کشور فراهم کرده، عمل می‌کند. او در بیانیه‌ای گفت: «ما اقداماتی را انجام می‌دهیم تا هلند را برای پناهجویان تا حد امکان غیرجذاب کنیم.»

هلند در سال ۲۰۲۳ به ازای هر هزار نفر از جمعیت خود، دو درخواست پناهندگی اولیه دریافت کرده است که برابر با میانگین اتحادیه اروپا است. داده‌های یورواستات نشان می‌دهد که ده کشور اروپایی دیگر تعداد بیشتری از پناهجویان را نسبت به جمعیت خود پذیرفته‌اند. اما در پی سال‌ها کاهش بودجه دولت هلند، تنها مرکز ثبت‌نام پناهجویان این کشور در مواجهه با جریان مهاجران دچار مشکل شده است، به طوری که صدها پناهنده مجبور شده‌اند در شرایط سخت بخوابند.

به رغم تعداد متوسط پناهجویان، دیک شوف، نخست‌وزیر هلند اعلام کرد برای آن که مشکلات بازار مسکن را حل کرده و دسترسی به مراقبت‌های بهداشتی و آموزش را بهبود بخشد، محدود کردن جریان مهاجران ضروری است. دولت همچنین تأکید کرد که به دنبال دریافت معافیت از قوانین پناهندگی اتحادیه اروپا خواهد بود، اگرچه بروکسل احتمالاً با آن مخالفت خواهد کرد، زیرا کشورهای اتحادیه اروپا قبلاً در مورد پیمان مهاجرتی خود توافق کرده‌اند. دولت هلند همچنین اعلام کرد که اعطای مجوزهای پناهندگی بدون مدت معین را متوقف خواهد کرد و دادن روادید به خانواده کسانی را که پناهندگی دریافت کرده‌اند، به شدت محدود خواهد کرد.

ویلدرز سال گذشته با وعده اجرای سخت‌ترین قوانین مهاجرت در اتحادیه اروپا، در انتخابات پیروز شد. او موفق شد در ماه مه کابینه‌ای با سه شریک راست‌گرا تشکیل دهد، اما از آرزوی خود برای نخست‌وزیری چشم‌پوشی کرد. این کابینه در عوض به ریاست شوف، یک بوروکرات غیرمنتخب که وابستگی حزبی ندارد، اداره می‌شود. هلند همچنین گفته است که کنترل‌های مرزی سخت‌تری برای مقابله با قاچاق انسان و کاهش مهاجرت‌های غیرقانونی اعمال می‌کند.

آلمان با ازبکستان برای پذیرش کارگر ماهر و «اخراج افغان‌ها» توافق کرد
آلمان با ازبکستان برای پذیرش کارگر ماهر از ازبکستان و فرستادن مهاجران افغان از آلمان به آن کشور توافقنامه‌ای امضا کرده‌اند.

به گزارش رویترز، اولاف شولتس صدراعظم آلمان که به ازبکستان سفر کرد گفت: «ما به مهاجرت کارگرانی که استعدادهای عالی دارند برای رشد اقتصادی آلمان نیاز داریم.» دو کشور برای «آنهایی که باید برگردانده شوند» به توافقی «ساده و بدون بروکراسی» رسیده‌اند اما در مورد جزئیات آن توضیحی نداد. اولاف شولتس پس از حمله مرگبار یک مهاجر افغان با چاقو در مانهایم، در پارلمان آلمان وعده اخراج سریع مجرمان را داد از جمله مجرمانی از افغانستان و سوریه.

در همین حال، هفته گذشته اولاف شولتس و ویلیام روتو، رئیس جمهور کنیا در برلین در مورد پذیرش کارگران ماهر و نیمه ماهر کنیایی به آلمان توافق کردند اما وزارت کشور آلمان شمار این کارگران را مشخص نکرده است. موافقت نامه‌های مهاجرتی یکی از اقدام‌های اصلی دولت آلمان برای مهار مهاجرت غیرقانونی است.

سوئد به مهاجرانی که قصد بازگشت به کشورشان را داشته باشند ۳۰ هزار یورو پول می‌دهد
مقامات سوئد قصد دارند به منظور تشویق پناهجویان به ترک این کشور، پاداش نقدی خود به آن‌ها را به‌طور چشمگیری تا ۳۵ برابر افزایش دهند. دولت راست‌گرای این کشور اسکاندیناوی اعلام کرده است که مبلغ پرداختی برای هر بزرگسال را از ۱۰ هزار کرون (معادل ۸۸۰ یورو) به ۳۵۰ هزار کرون (۳۰۹۵۰ یورو) می‌رساند.

سوئد که مدت‌ها است برای سیاست آغوش باز خود در قبال مهاجران و به خصوص جنگ‌زدگان شناخته می‌شود، در پی به قدرت رسیدن راست‌گرایان سعی دارد در سیاست‌های مهاجرتی‌اش تجدید نظر کند و مواضع سخت‌گیرانه‌تری را در این خصوص اتخاذ کند. دولت ائتلافی که توسط حزب راست افراطی دموکرات سوئد حمایت می‌شود، در سال ۲۰۲۲ و با شعار اصلاح سیاست مهاجرتی روی کار آمد.

لودویگ آسپلینگ، یکی از نمایندگان پارلمان از حزب دموکرات سوئد، با اشاره به موانع قبلی موجود بر سر راه دریافت کمک‌هزینه خروج از کشور برای مهاجران گفت: تنها حدود ۷۰ نفر در سال گذشته برای این کمک هزینه درخواست دادند که در نهایت تنها یک نفر آن را دریافت کرد. وی با «سخاوتمندانه» خواندن مبلغ اهدایی جدید گفت این کشور قصد دارد به افراد کمک کند تا «بهترین زندگی خود را داشته باشند».

این در شرایطی است که سال گذشته ۱۶ هزار مهاجر از آفریقا، خاورمیانه و آسیای مرکزی به طور داوطلبانه سوئد را بدون کمک هزینه ترک کردند. در حال حاضر اتباع عراق، سومالی و سوریه بیشترین نفراتی هستند که به طور داوطلبانه از این کشور خارج می‌شوند. مطابق آخرین آمارها، سوئد با جمعیت ۱۰.۶ میلیون نفر در اواسط سال ۲۰۲۳ بیش از ۲۵۰ هزار پناهنده داشت.

سازمان حقوق بشری آلمان: از اخراج پناهجویان ایرانی پرهیز کنید
سازمان حقوق بشری آلمانی “پرو آزول” بار دیگر خواستار ممنوعیت سراسری اخراج ایرانیان از آلمان شد. این سازمان همچنین خواستار حمایت بیشتر از پناهجویان ایرانی شده است. بر اساس این سازمان حقوق بشری، در سال ۲۰۲۳، نرخ حمایت انسانی و پذیرش پناهندگی برای پناهجویان ایرانی در آلمان تنها ۴۵.۶درصد بوده است. در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴، نرخ این حمایت حتی به ۳۹.۱درصد کاهش یافته است. این نهاد حقوق بشری می‌افزاید که اخراج پناهجویان ایرانی به کشورهای ثالث به ظاهر امن نیز می‌تواند منجر به اخراج زنجیره‌ای بینجامد که زندگی آن‌ها را تهدید خواهد کرد.

آلمان کنترل مرزهای زمینی خود را با هدف طرد مهاجران غیرقانونی آغاز کرد
وزارت کشور آلمان از آغاز کنترل‌ مرزهای زمینی این کشور با اتریش، سوئیس، جمهوری چک، لهستان، فرانسه، لوکزامبورگ، هلند، بلژیک و دانمارک خبر داد.

در بیانیه وزارت کشور آلمان آمده است که برلین با قدرت مهاجران غیرقانونی را از تمام مرزهای زمینی خود طرد می‌کند. این کنترل‌های مرزی فعلا برای یک دوره شش ماهه آغاز شده است. نانسی فایزر، وزیر کشور آلمان نیز گفت که این اقدام با هدف محافظت از شهروندان آلمانی در برابر خطرات ناشی از تروریسم اسلام‌گرا و همچنین جنایات فرامرزی انجام می‌شود.

بر اساس قوانین اتحادیه اروپا، کشورهای عضو این امکان را دارند که در صورت بروز تهدید جدی برای سیاست عمومی یا امنیت داخلی، به طور موقت کنترل مرزهای داخلی خود را برقرار کنند.

پاسخی ارسال کنید

*

*

13 − 11 =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!