واتس‌اپ لغو انتخاب گزینه «حذف برای من» را ممکن می‌کند

توریست مالزی – واتس‌اپ با قابلیت Accidental Delete، لغو انتخاب گزینه «حذف برای من» را ممکن می‌کند. واتس‌اپ از قابلیت جدیدی رونمایی کرده که اجازه می‌دهد عمل Delete For...
توریست مالزی – واتس‌اپ با قابلیت Accidental Delete، لغو انتخاب گزینه «حذف برای من» را ممکن می‌کند.

واتس‌اپ از قابلیت جدیدی رونمایی کرده که اجازه می‌دهد عمل Delete For Me یا حذف پیام‌ها برای خودتان را لغو کنید. با این کار اگر به‌صورت تصادفی یک پیام را فقط برای خودتان حذف کردید، در‌حالی‌که می‌خواستید آن را برای طرف مقابل یا همه اعضای یک گروه حذف کنید، امکان Undo یا برگشت در اختیار شما خواهد بود.

به گزارش تک‌کرانچ، این قابلیت جدید که Accidental Delete نام دارد، پنج ثانیه فرصت می‌دهد تا کاربر بتواند عمل حذف پیام‌ها فقط برای خودش را لغو کند. خیلی از افراد در هنگام حذف پیام‌ها، به‌دلیل عجله به‌اشتباه به‌جای انتخاب گزینه Delete for Everyone، گزینه Delete for Me را انتخاب می‌کنند. حالا با این ویژگی می‌توانند این اشتباه را جبران کنند و دوباره امکان حذف پیام برای همه را داشته باشند.

واتس‌اپ می‌گوید این ویژگی جدید برای همه کاربران اندروید و آیفون در دسترس قرار می‌گیرد. Accidental Delete پیش‌تر در ماه اوت برای تعدادی از کاربران بتای این پیام‌رسان روی اندروید و iOS عرضه شده بود.

واتس‌اپ در سال ۲۰۱۷ گزینه Delete for Everyone را در اختیار کاربران قرار داد تا امکان حذف پیام‌ها برای تمامی افراد حاضر در یک گفت‌وگو را داشته باشند. البته این قابلیت در ابتدا فقط تا هفت دقیقه پس از ارسال هر پیام به کاربران اجازه حذف آن را می‌داد. اما واتس‌اپ بالاخره در ماه اوت امسال این پنجره زمانی را به ۶۰ ساعت، معادل دو روز و نیم افزایش داد.

این شرکت همچنین در‌حال کار روی ویژگی‌های متنوعی برای پیام‌رسان خود است. یکی از این ویژگی‌های جدید به کاربر اجازه می‌دهد تا به مخاطبان خود پیامی بفرستد که فقط یک‌بار قابل‌مشاهده خواهد بود و پس از مشاهده اول به‌صورت خودکار حذف می‌شود. گفتنی است گیرنده حتی نمی‌تواند از این دسته از پیام‌ها اسکرین‌شات تهیه کند.

منبع: دیجیاتو

پاسخی ارسال کنید

*

*

هفده + 9 =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!