گزارش بیش از ۷۶۰۰ مورد حیوان آزاری در مالزی

کوالالامپور: گزارش‌های حیوان آزاری و بی‌توجهی در مالزی به‌طور چشمگیری افزایش یافته است و وزارت خدمات دامپزشکی (DVS) از سال ۲۰۲۱ تاکنون ۷۶۱۳ گزارش دریافت کرده است. به گزارش...
کوالالامپور: گزارش‌های حیوان آزاری و بی‌توجهی در مالزی به‌طور چشمگیری افزایش یافته است و وزارت خدمات دامپزشکی (DVS) از سال ۲۰۲۱ تاکنون ۷۶۱۳ گزارش دریافت کرده است.

به گزارش نیواستریت تایمز، در سال ۲۰۲۱، ۱۲۴۹ گزارش دریافت کردیم، در حالی که در سال ۲۰۲۲، ۱۵۸۰ و در سال ۲۰۲۳، با ۲۶۲۲ شکایت افزایش شدیدی داشتیم. از ژانویه تا ژوئن امسال، ۲۱۶۲ شکایت دریافت شده است.

سلانگور با ۳۳۳۴ شکایت در صدر فهرست قرار دارد و پس از آن کوالالامپور با ۱۱۱۳ شکایت قرار دارد. جوهور ۸۰۰ مورد، پنانگ (۶۹۵)، پراک (۴۹۱)، نگری سمبیلان (۴۱۰)، کداه (۲۸۰)، پاهانگ (۱۵۲) و ملاکا (۱۴۵) ثبت کردند. کلانتان، پرلیس، ترنگانو، پوتراجایا و لابوان موارد دو رقمی را گزارش کردند.

سگ ها با ۵۲۲۶ مورد آزاردیده ترین حیوانات بودند و پس از آن گربه ها (۱۹۰۰ مورد)، اسب ها (۱۷۸)، خرگوش ها (۱۵۷)، پرندگان (۱۲۲) و گاو (۱۰۵). سایر حیوانات گزارش شده شامل گونه های عجیب و غریب (۷۸)، مرغ (۷۴)، همستر (۶۰)، بز (۴۹)، خوکچه هندی (۴۲)، غاز (۳۷)، ماهی، اردک و لاک پشت (هر کدام ۲۵) و مار (هر کدام) ۲۰).

این وزارتخانه چهار مورد پرتاب یا انداختن گربه‌ از طبقات بلند را تأیید کرد که از سال ۲۰۲۰ تا می امسال روی همه آنها اقداماتی انجام شد. ما همچنین ۵۲ نفر را تحت تعقیب قرار داده ایم که ۹ نفر به دلیل آزار و اذیت حیوانات به زندان محکوم شده اند. علاوه بر این، مجموعاً ۹۷۰۸۰۰ رینگت جریمه برای ۳۰ متخلف اعمال شد و چهار نفر نیز به ضمانت نامه حسن رفتار محکوم شدند.

DVS به مردم توصیه کرده است که با توجه به افزایش گزارش هایی که از حیوانات آزاری و بی توجهی دریافت کرده اند، مسئولیت پذیرتر باشند. ما می‌توانیم صاحبان حیوانات خانگی را به دو گروه دسته‌بندی کنیم: کسانی که حیوانات خانگی خود را بخشی از خانواده می‌دانند و از برآورده شدن تمام نیازهایشان اطمینان حاصل می کنند. اما بخش کوچکی از جامعه ما نیز وجود دارد که علاقه مند به داشتن حیوانات خانگی برای سرگرمی یا پیروی از روندها هستند. این افراد را می‌توان به‌عنوان فاقد دانش و تجربه طبقه‌بندی کرد یا نمی‌توانند مسئولیت تضمین رفاه، سلامت، مراقبت و توجه به حیوانات خانگی خود را بر عهده بگیرند. برخی از این گروه اگر احساس کنند حیوان دیگر مورد نیاز نیست یا هیچ هدفی برای آنها ندارد، حیوانات خانگی خود را نادیده می گیرند.

از سال ۲۰۱۵، کمپین های مختلف رفاه حیوانات و آگاهی قانونی انجام شده است. یک مطالعه در سال ۲۰۲۱ نشان داد که ۹۰ درصد از پاسخ دهندگان از پنج نیاز اساسی حیوانات آگاه هستند و مایلند برای رفاه خوب حیوانات هزینه بیشتری بپردازند. پرتال شکایات رفاهی حیوانات، که به طور کامل در ۱ مارچ ۲۰۲۱ اجرا شد، شاهد افزایش شکایات بوده است.

پاسخی ارسال کنید

*

*

هشت − هفت =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!