گزارش سازمان دیده بان حقوق بشر در مورد انبارهای پناهندگان

توریست مالزی – سیف الدین اسماعیل وزیر کشور همچنان منتظر است تا دیده بان حقوق بشر (HRW) با او در مورد گزارشی در مورد شکنجه و مرگ در مراکز...
توریست مالزی – سیف الدین اسماعیل وزیر کشور همچنان منتظر است تا دیده بان حقوق بشر (HRW) با او در مورد گزارشی در مورد شکنجه و مرگ در مراکز بازداشت مهاجران در کشور ملاقات کند.

به گزارش نیواستریت تایمز، وی گفت که دولت سال گذشته ۱۲۳ میلیون رینگت را برای تامین نیازهای اولیه و خدمات عمومی بازداشت شدگان در تمامی ۲۰ انبار مهاجرت در سراسر کشور هزینه کرده است. این شامل هزینه های بازگرداندن مهاجران به کشورشان نیز می شود. این نشان دهنده نگرانی ما برای رفاه آنهاست. همچنین در حال ارتقای انبارهای مهاجرت هستیم.

وی اظهار داشت: دولت ۵۳.۱ میلیون رینگت برای انبار لنگنگ اختصاص داده است که قرار است تا ۹ ژوئن تکمیل شود، ۹۸ میلیون رینگت برای انبار پکان نناس، ۸.۱ میلیون رینگت برای انبار بکنو و ۱۲.۵ میلیون رینگت برای انبار سانداکان، کوتا. انبارهای کینابالو، پاپار و تاواو. از جمله اقدامات بهسازی شده می توان به نصب دیوارهای ایمنی ضد صعود، دوربین مدار بسته و دزدگیر ایمنی در اطراف محیط انبار برای اهداف امنیتی اشاره کرد.

سیف الدین گفت: ما میلیون‌ها دلار برای ارتقای انبارها سرمایه‌گذاری کرده‌ایم که نشان دهنده تعهد ما به رفتار انسانی با کسانی است که وارد کشور ما می‌شوند و قوانین ما را نقض می‌کنند. “به همین دلیل است که من با هر گروهی که گزارش‌هایی در مورد رفتار ناعادلانه دولت مالزی، منتشر کند مخالفم”. او از گزارش ‘نامتوازن’ دیده‌بان حقوق بشر انتقاد کرد و آن را برای دولت مالزی به‌ویژه اداره مهاجرت ناعادلانه توصیف کرد.

وی گفت: نحوه برخورد دلسوزانه ما با بازداشت شدگان به دلیل این که آنها انسان هستند و ما تحت حاکمیت مدنی هستیم مهم است. در غیر این صورت، دیده بان حقوق بشر ما را به شکنجه بازداشت شدگان متهم خواهد کرد. من آنها را برای یک جلسه دعوت کرده ام، اما هنوز آنها را ملاقات نکرده ام.

او پیشنهاد کرد که سازمان دیده بان حقوق بشر با دولت برای رسیدگی به مسائلی که بازداشت شدگانی که سال ها در انبارهای مهاجرت زندگی می کنند، همکاری کند، زیرا کشورشان آنها را به عنوان شهروند نمی شناسند. این شامل افرادی از فیلیپین و ایالات متحده می شود که سفارتخانه های آنها پس از بررسی های لازم توسط سازمان های اجرایی آنها را به عنوان شهروند به رسمیت نمی شناسند. در این موضوع، HRW باید به ما در یافتن راه حل کمک کند. ما همچنان به سفارتخانه ها زمان می دهیم تا بررسی های لازم را انجام دهند.

ما آماده همکاری هستیم زیرا برخی از بازداشت شدگان برای مدت طولانی در اینجا هستند. عده ای سه، هشت و حتی نه سال است که اینجا هستند و با پول مالیات دهندگان ما حمایت می شوند. اگر دیده‌بان حقوق بشر در مورد حمایت از حقوق بشر جدی است، باید بر حمایت از حقوق این افراد که سال‌ها در بازداشت بوده‌اند تمرکز کند.

سیف الدین ماه گذشته گزارش HRW را در پارلمان رد کرد و آن را بسیار غیرمسئولانه توصیف کرد. او گفت که کشور به شدت به قانون پایبند است و با شفقت و انسانیت هدایت می شود.

وی بیان داشت: پنج کشور اول که بیشترین تعداد را در انبارهای مهاجرت به ثبت رسانده اند عبارتند از: اندونزی (۳۳۷۵، ۲۵ درصد)، فیلیپین (۳۳۴۵، ۲۴.۷ درصد)، روهینگیاها (۲۶۵۳، ۱۹.۶ درصد)، میانمار (۱۹۸۸، ۱۴.۷ درصد)، بنگلادش (۷۱۹، ۵.۳ درصد)، و تایلند (۳۴۰، ۲.۵ درصد). بقیه (۱۱۱۰، ۸.۲ درصد) از کشورهای دیگر از جمله چین، هند، ویتنام، نپال، پاکستان و کامبوج هستند.

وی گفت: افرادی که به عنوان شهروند یک کشور شناخته می شوند می توانند بلافاصله پس از ارائه مدارک توسط سفارت به کشور خود بازگردانده شوند. از سوی دیگر، افرادی که بیش از حد اقامت داشته اند، از گذرنامه خود سوء استفاده کرده اند یا فاقد مدرک هستند، قبل از بازگرداندن به کشور، ابتدا باید طبق قانون مهاجرت مجازات شوند. از اول ژانویه تا ۳۱ مارچ دولت ۱۱,۳۰۳ نفر را به کشورهای خود بازگردانده است.

پاسخی ارسال کنید

*

*

هجده + چهارده =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!