آماده باش در پنانگ، افزایش موارد آنفلوآنزا

توریست مالزی – پنانگ به‌عنوان یکی از ایالت‌هایی که بیشترین موارد بیماری‌های شبه‌آنفلوآنزا (ILI) را در مالزی تجربه می‌کند، در حالت آماده‌باش قرار گرفته است. به گزارش استار، به...
توریست مالزی – پنانگ به‌عنوان یکی از ایالت‌هایی که بیشترین موارد بیماری‌های شبه‌آنفلوآنزا (ILI) را در مالزی تجربه می‌کند، در حالت آماده‌باش قرار گرفته است.

به گزارش استار، به گفته دنیل گوی، رئیس کمیته بهداشت ایالت پنانگ، هرچند آنفلوآنزا به شدت کووید-۱۹ نیست، اما نیاز به پایش دقیق دارد. او از والدین خواست نسبت به وضعیت سلامت فرزندان خود هوشیار باشند و در صورت مشاهده علائم بیماری، آن‌ها را نزد پزشک ببرند. گوی همچنین توصیه کرد افرادی که احساس کسالت دارند از ماسک استفاده کنند و با رعایت بهداشت فردی، از حضور در اماکن شلوغ خودداری کنند.

بر اساس آمار، سلانگور با ۴۳ خوشه بیشترین موارد را داشته و پس از آن کوالالامپور و پوتراجایا (۱۵ مورد)، پنانگ (۱۰ مورد)، جوهور (۹ مورد) و کداح (۵ مورد) در رتبه‌های بعدی قرار دارند. وی افزود با وجود کاهش جزئی در تعداد خوشه‌های آنفلوآنزا در پنانگ طی سال ۲۰۲۵، مقام‌های بهداشتی همچنان در حالت آماده‌باش باقی مانده‌اند تا شرایط تحت کنترل بماند.

به گفته او، نتایج پایش از اوایل اوت تا اواسط سپتامبر نشان می‌دهد مراجعه به درمانگاه‌ها برای موارد ILI بین ۹.۵ تا ۱۰.۵ درصد ثابت مانده و حدود ۲۷ تا ۲۹ درصد آزمایش‌ها مثبت بوده که ویروس آنفلوآنزای A نوع غالب است. وی هشدار داد که موارد ابتلا معمولاً در پایان سال افزایش می‌یابد و بر اهمیت رعایت بهداشت دست، آداب سرفه و عطسه و استفاده از ماسک در مکان‌های شلوغ تأکید کرد.

او یادآور شد واکسیناسیون آنفلوآنزا برای افراد ۶۰ سال به بالا که حداقل یک بیماری مزمن دارند، در مراکز بهداشت دولتی پنانگ رایگان است. گوی تأکید کرد واکسن برای گروه‌های پرخطر از جمله مبتلایان به دیابت، بیماری‌های قلبی یا ریوی اهمیت ویژه‌ای دارد.

به گفته او، ویروس آنفلوآنزای A که در حال حاضر سویه اصلی در پنانگ است، به سرعت دچار جهش می‌شود و موجب شیوع‌های فصلی در سراسر جهان است. این ویروس از طریق قطرات تنفسی هنگام سرفه، عطسه یا صحبت کردن منتقل می‌شود و می‌تواند چند ساعت روی سطوح زنده بماند.

علائم معمولاً یک تا چهار روز پس از تماس ظاهر می‌شوند و شامل تب، لرز، گلودرد، درد عضلانی و خستگی هستند. بیشتر افراد سالم ظرف یک هفته بهبود می‌یابند، اما این بیماری می‌تواند برای سالمندان، کودکان خردسال و بیماران دارای ضعف سیستم ایمنی عوارض جدی مانند ذات‌الریه ایجاد کند.

پاسخی ارسال کنید

*

*

2 × دو =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!