داعشی‌های مالزیایی توالت تمیز می کنند

یک مقام بلندپایه مالزی گفت که اغلب مالزیایی‌هایی که به گروه داعش می‌پیوندند، هرگز جنگی نمی‌بینند و به کارهای پست گمارده می‌شوند. به گزارش توریست مالزی و به نقل...
یک مقام بلندپایه مالزی گفت که اغلب مالزیایی‌هایی که به گروه داعش می‌پیوندند، هرگز جنگی نمی‌بینند و به کارهای پست گمارده می‌شوند.

به گزارش توریست مالزی و به نقل از سایت خبری مالزین اینسایدر، داتوک سری وان جنیدی تانکو جعفر، معاون وزیر کشور مالزی گفت: داعش استفاده بسیار کمی از مالزیایی‌ها به عنوان سرباز می‌کند زیرا اغلب آنها هیچ گونه آموزش نظامی ندیده‌اند و بنابراین دانش استفاده از سلاح را نیز ندارند.

وی تصریح کرد: این مالزیایی‌ها بدون داشتن دانش جنگی نمی‌توانند در نبردها شرکت کنند و مجبور به انجام کارهای کم ارزش می‌شوند. آنها یا توالت تمیز می‌کنند و یا در آشپزخانه به کمک می‌پردازند.

وی افزود: تنها تعداد کمی از مالزیایی‌های عضو داعش موفق می‌شوند سلاح به دست گرفته و مبارزه کنند و آنها هم یا کشته می‌شوند و یا مجروح و مجبور به بازگشت به خانه می‌شوند.

معاون وزیر کشور مالزی اظهار کرد: این توالت شورها و دستیاران آشپزخانه خودشان را شبه نظامی می‌دانند و تلاش می‌کنند تا روزی سلاح به دست بگیرند. ذهن آنها اینچنین است: بجنگ و بکش.

اظهارات این مقام مالزیایی در حالی صورت می‌گیرد که آمارها نشان می‌دهد ۹۶ مالزیایی برای جنگ در کنار داعش به خاورمیانه سفر کرده‌اند و تا کنون ۶ یا ۷ نفر کشته شده‌اند.

پاسخی ارسال کنید

*

*

2 × پنج =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!