مسدود شدن خیابان‌های اصلی مرکز شهر

خیابان‌های اصلی مرکز شهر کوالالامپور به دلیل برگزاری اجلاس سران آسه‌آن با حضور باراک اوباما بر روی خودروهای عبوری بسته خواهد بود.
خیابان‌های اصلی مرکز شهر کوالالامپور به دلیل برگزاری اجلاس سران آسه‌آن با حضور باراک اوباما بر روی خودروهای عبوری بسته خواهد بود.

اجلاس سران آسه‌آن و اجلاس‌های مرتبط ۲۰۱۵ به ریاست مالزی قرار است در روزهای ۱۸ تا ۲۲ نوامبر در مرکز همایش‌های کوالالامپور (KLCC) برگزار شود و به دلیل حضور سران کشورهای آسه‌آن و برخی دیگر از کشورها همچون آمریکا این اجلاس و امنیت برگزاری آن از اهمیت بسیار زیادی برای مالزی برخوردار است.

مهد نذری حسین، مقام بلندپایه پلیس ترافیک کوالالامپور در این خصوص گفت: از فردا چهارشنبه ۱۸ نوامبر تا ۲۲ نوامبر برخی از خیابان‌های اصلی مرکز شهر به ویژه اطراف KLCC بسته خواهند بود.

وی تصریح کرد: بسته شدن خیابان‌ها به صورت مقطعی خواهد بود.

وی افزود: ما بیش از ۷۰۰ مامور پلیس را برای تسهیل و روان سازی ترافیک این خیابان‌ها و خیابان‌های متاثر اعزام خواهیم کرد و انیدواریم مشکلی در این زمینه رخ ندهد.

از جمله خیابان‌هایی که برای برگزاری این اجلاس مسدود خواهند بود می‌توان به خیابان بینجای/پرسیاران KLCC، ایمبی/سلطان اسماعیل، ایمبی/بوکیت بینتانگ، راجا چولان/بوکیت بینتانگ، کیاپنگ/لرونگ پراک، راجا چولان/لرونگ پراک، سلطان اسماعیل/امپنگ، امپنگ/بینجای و سلطان اسماعیل/پی‌رملی اشاره کرد.

منبع: روزنامه استار

پاسخی ارسال کنید

*

*

4 + 11 =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!