مقررات تشدید محدودیت آمد و شد در منطقه بازار جالان عثمان

توریست مالزی – دکتر نور هشام عبدالله گفت: یک خوشه جدید در محل ساخت و ساز در Setia Alam با ۱۲ کارگر خارجی که همگی بنگلادشی هستند پیدا شد....
توریست مالزی – دکتر نور هشام عبدالله گفت: یک خوشه جدید در محل ساخت و ساز در Setia Alam با ۱۲ کارگر خارجی که همگی بنگلادشی هستند پیدا شد. از ۵۴ پرونده، ۴۵ مورد آنها خارجی و یک مورد نیز وارداتی بوده است.

به گزارش استار مالزی، همچنین وزیر ارشد داتوک اسماعیل صبری گفت:  مقررات تشدید محدودیت آمد و شد در منطقه بازار جالان عثمان به  اجرا درآمده است. تصمیم به اجرای MCO پیشرفته پس از ۲۶ مورد مثبت کووید – ۱۹ در منطقه و برای جلوگیری از خطر ابتلا به عفونت بیشتر گرفته شد.

وی گفت: هشتمین مقررات تشدید محدودیت آمد و شد به مدت دو هفته از ۱۰ تا ۲۳ می انجام می شود که در حدود ۲۹۰۰ نفر از ساکنان ، از جمله محل های تجاری در منطقه را تحت تأثیر قرار می دهد. این مناطقه به سه منطقه تقسیم می شود:

Zone A (Jalan Penchala, Jalan 4/33, Jalan 4/37, Jalan 4/39, Jalan 4/41, Jalan 4/44, Jalan Terus 4/42, Jalan 4/43, Jalan 4/46 and Jalan Othman 4/4D); Zone B (Jalan 2/29, Jalan 2/29A, Jalan 2/27, Jalan 2/32, Jalan 2/25, Jalan 2/26, Jalan 2/34, Jalan 2/34A, Jalan 2/23, Jalan Dispensary 2/38 and Jalan Pasar 1/21); Zone C (Jalan Selangor, Lorong 3/57D, Lorong 3/57C, Jalan RIDA 3/56 and Jalan Sentosa 3/57).

‘ساکنان مجاز به بیرون رفتن نیستند و از  ورود افراد غیر مقیم به منطقه در طی دوره MCO پیشرفته جلوگیری می شود. ‘همه فعالیت های تجاری متوقف و یک پایگاه پزشکی در منطقه ایجاد می شود.’

برای اطمینان از رعایت دقیق این دستورالعمل، پلیس، نیروهای مسلح، نیروی دفاعی غیرنظامی و همچنین شورای شهر پتالینگ جایا (MBPJ) ، وزارت بهزیستی و داوطلبان مردمی (رلا) مناطق تحت تأثیر را نظارت می کنند.

به ساکنان توصیه می شود که با افسران وزارت بهداشت همکاری کامل داشته و از قوانین تعیین شده از سوی مقامات پیروی کنند.

کسانی که به کمک نیاز دارند و یا سوالی دارند ، می توانند با شماره تلفن ۰۱۶-۹۸۰ ۹۳۸۹ یا ایستگاه پلیس پتالینگ جایا به شماره ۰۳-۷۹۶۶ ۲۲۲۲ تماس بگیرند.

 

پاسخی ارسال کنید

*

*

پانزده − 11 =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!