خبر بد برای عاشقان دوریان

اگر از طرفداران میوه دوریان هستید و منتظرید تا با فرا رسیدن فصل آن دلی از عزا درآورید، خبر بدی برایتان داریم.
اگر از طرفداران میوه دوریان هستید و منتظرید تا با فرا رسیدن فصل آن دلی از عزا درآورید، خبر بدی برایتان داریم.

پیش‌بینی‌ها حکایت از آن دارد که تداوم گرمای شدید در مالزی باعث شده است که برداشت میوه دوریان کاهش ۴۰ درصدی داشته باشد.

چانگ ژی ووی، مدیر مزرعه دوریان بائو شنگ می‌گوید که گرمای طولانی مدت و شدید در مالزی باعث وارد شدن آسیب‌های جدی به درختان دوریان شده است.

وی تصریح کرد: این گرما باعث شده است تا آب کافی به درختان دوریان نرسد و ما مجبور هستیم تا روزانه به طور غیر مکانیزه آب را به درختان برسانیم.

وی افزود: هر درخت دوریان به طور میانگین بیش از ۲۰۰ میوه دوریان تولید می‌کند اما انتظار می‌رود امسال این میزان به حدود ۱۰۰ میوه در هر درخت کاهش پیدا کند.

به گفته وی، انتظار می‌رود امسال فصل میوه دوریان از ماه می آغاز شده و تا پایان ماه جولای تداوم داشته باشد.

منبع: روزنامه استار

پاسخی ارسال کنید

*

*

1 × چهار =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!