توریست مالزی
۱۲ مهر ۱۳۹۷
تکذیب خبر ممنوعیت خرید و فروش ارز خارج از صرافیها
محمد حسننژاد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس به خانه ملت گفت خبر منتشر شده درباره تصویب «ممنوعیت خرید و فروش ارز خارج از صرافیها» صحت ندارد.
وی گفت: «با توجه به اینکه با نظر نمایندگان مجلس بررسی لایحه اصلاح قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز از دستور کار مجلس خارج شده بنابراین ممنوعیت خرید و فروش ارز خارج از صرافیها که در برخی از خبرگزاریها مطرح شده است، صحت ندارد.»
فروش ارز در صرافیها بلامانع اعلام شد
روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد این بانک به صرافی های مجاز اجازه داد نسبت به فروش ارز به صورت اسکناس تا سقف پنج هزار یورو یا معادل آن به سایر ارزها بر مبنای نرخ بازار اقدام کنند.
انتخاب: روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد این بانک به صرافی های مجاز اجازه داد نسبت به فروش ارز به صورت اسکناس تا سقف پنج هزار یورو یا معادل آن به سایر ارزها بر مبنای نرخ بازار اقدام کنند.
بانک مرکزی پیرو نامه موضوع “دستورالعمل خرید و فروش ارز در شبکه صرافیهای مجاز” در اجرای تصویبنامه هیأت محترم وزیران، به صرافی ها اعلام کرد:
فروش ارز به صورت اسکناس تا سقف پنج هزار یورو یا معادل آن به سایر ارزها توسط آن صرافی بر مبنای نرخ بازار صرفاً با ثبت در “سامانه نظارت ارز (سنا)” علاوه بر موارد ٢٣ گانه اعلامی در نامه عمومی مورد اشاره با رعایت مقررات ارزی بلامانع است.
شایان ذکر است ثبت اطلاعات در “سنا” مورد تاکید است و بازرسان بانک مرکزی عملیات صرافی در این زمینه را بررسی و در صورت عدم ثبت، مطابق با مقررات برخورد خواهند کرد.
بانکها دلار را ۹۵۰۰ تومان میخرند
در حال حاضر با توجه به ریزش قیمت ارز در روزهای گذشته، نرخ دلار که یک هفته قبل تا ۱۹ هزار تومان پیش رفته بود بین ۱۳ هزار تا ۱۴ هزار تومان و یورو که تا ۲۲ هزار تومان گران شده بود، حدود ۱۷ هزار تومان معامله میشود. امروز قیمت خرید دلار از مردم در بانکها با حدود ۹۵۰۰ تومان شروع شد.
به گزارش ایسنا، (چهارشنبه)، بررسی شعب ارزی بانکها از این حکایت داشت که قیمتی که آنها حاضرند دلار را از مردم بخرند برای دلار از ۹۵۰۰ و یورو و از ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان آغاز شده است. این نرخها البته ثابت نیست و ممکن است در طول روز متغیر باشد.
در جریان ریزش قیمت ارز در روزهای گذشته و نگرانی مردم از زیان دیدن از ارزهایی که در مدت گذشته با نرخهای متفاوتی خریداری کرده بودند، از دو روز گذشته بازار ارز با ورود برای فروش مواجه شد. اما اغلب صرافها و دلالان حاضر به خرید ارز با نرخ معقولی نبوده و قیمتهای متفاوتی وجود داشت.
در همین جریان بانک مرکزی روز گذشته یادآور شد که بانکها آماده خرید ارز از مردم هستند. این در حالی است که پیش از این هم بر اساس سیاست ارزی دولت که از سال جدید اجرایی شد، این امکان در بانکها وجود داشت که مردم بتوانند ارز خود را بفروشند و یا در قالب چند ارز، تقاضای مشخص و با ارائه مدرک ارز خریداری کنند.

