طرح جامع ارتقای امنیت فرودگاه‌ها به کابینه ارائه می‌شود

توریست مالزی – این طرح با هدف تقویت کنترل‌های امنیتی در فرودگاه‌های کشور تدوین شده و شامل هماهنگی میان نهادهای مختلف، آموزش نیروها، زیرساخت‌ها، تجهیزات و به‌ویژه روند بازرسی...
توریست مالزی – این طرح با هدف تقویت کنترل‌های امنیتی در فرودگاه‌های کشور تدوین شده و شامل هماهنگی میان نهادهای مختلف، آموزش نیروها، زیرساخت‌ها، تجهیزات و به‌ویژه روند بازرسی مسافران و نحوه استفاده از دستگاه‌های اسکن خواهد بود.

به گزارش نیواستریتس تایمز، این موضوع پس از بازداشت یک خلبان و کشف مواد مخدر در فرودگاه‌ها با حساسیت بیشتری در دولت دنبال شده است. کابینه از وزارت کشور و وزارت حمل‌ونقل خواسته است با همکاری نهادهای مرتبط، راهکارهای جامع برای رفع نقاط ضعف امنیتی ارائه کنند.

وزیر کشور گفت یکی از مشکلاتی که باید برطرف شود، نحوه برخورد با موارد مشکوکی است که در تصاویر دستگاه‌های اسکن مشاهده می‌شوند. به گفته او، دستگاه‌ها عمدتاً برای شناسایی بمب، سلاح، اشیای تیز و مواد خطرناک طراحی شده‌اند، اما پس از شناسایی موارد مشکوک باید مشخص باشد که کدام نهاد و بر اساس چه روالی وارد عمل شود. بازبینی سیستم دوربین‌های مداربسته فرودگاه بین‌المللی کوالالامپور (KLIA) نیز بخشی از این طرح خواهد بود. حدود ۵ هزار دوربین در ترمینال‌های ۱ و ۲ فعال است، اما وزیر کشور گفت مسئله اصلی تعداد دوربین‌ها نیست، بلکه شناسایی و پوشش نقاط کور احتمالی و همچنین نحوه نظارت نیروهای مسئول بر این سیستم‌هاست.

سیف‌الدین تأکید کرد که ارتقای امنیت تنها به خرید تجهیزات جدید محدود نمی‌شود و استانداردهای کاری و آموزش نیروهای مسئول نیز باید مورد بازبینی قرار گیرد. این طرح با مشارکت وزارت کشور، وزارت حمل‌ونقل، آژانس کنترل و حفاظت مرزی مالزی (MCBA)، نهاد امنیتی گروه هواپیمایی مالزی، Malaysia Airports، سازمان هوانوردی غیرنظامی مالزی (CAAM)، پلیس و سایر نهادهای مرتبط تدوین می‌شود.

این اقدام پس از آن صورت می‌گیرد که سلطان ابراهیم، پادشاه مالزی، در ۳ اگوست دستور تشدید کنترل‌های امنیتی در تمام فرودگاه‌ها و مبادی ورودی کشور را صادر کرد. او هدف از این اقدام را مقابله با قاچاق مواد مخدر و فعالیت‌های مجرمانه فرامرزی عنوان کرده بود.

سیف‌الدین در پایان گفت مسئله امنیت فرودگاه‌ها نباید به فرصتی برای مقصر دانستن یک نهاد خاص تبدیل شود و اکنون تمرکز دولت باید بر هماهنگی بهتر میان دستگاه‌ها و رفع نقاط ضعف موجود باشد.

پاسخی ارسال کنید

*

*

13 − 1 =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!