یک مرکز شلوغ ملاکا مالزی تهدید به بمب گذاری شد

یکی از بازارهای شلوغ شهر ملاکا در جنوب مالزی روز جمعه تهدید به بمب گذاری شد و صدها نفر از این مرکز خرید تخلیه شدند.
یکی از بازارهای شلوغ شهر ملاکا در جنوب مالزی روز جمعه تهدید به بمب گذاری شد و صدها نفر از این مرکز خرید تخلیه شدند.

شیخ عبدالعزیز شیخ عبدالله، معاون پلیس ملاکا به خبرنگاران، گفت: این مرکز بزرگ خرید عصر جمعه پس از دریافت تهدید به بمب گذاری و نوشته ای بر روی یک مرکز بهداشتی مبنی بر بمب گذاری تخلیه شد.

وی گفت که کارکنان مرکز خرید ادعا کردند چهار بمب کشف شده است.

پلیس مالزی همزمان با تهدید شدن این مرکز خرید به بمب گذاری، واحدهای خنثی سازی بمب، تیم پزشکی قانونی و سگ های بمب یاب را به این بازار اعزام کرد.

به نوشته تارنمای روزنامه ‘نیو استریت تایمز’، این مقام پلیس ایالت ملاکا مالزی، گفت که سه ساعت جستجو برای یافتن بمب و یا هر شی در ارتباط با بمب انجام شد.

این بازار پس از سه ساعت جستجو به فعالیت خود ادامه داد.

پلیس مالزی طی چند ماه گذشته در نوبت های مختلف پس از دریافت گزارش هایی در مورد پیداشدن شی های مشکوک و احتمال بمب گذاری به ویژه در کوالالامپور نیرو اعزام کرده، اما بمبی یافت نشده است.

تهدید به بمب گذاری امروز در ملاکا در حالی اتفاق افتاد که پلیس مالزی طی روزهای سه شنبه تا پنجشنبه ۱۵ نفر را با ظن ارتباط با گروه‌های تروریستی بازداشت کرد که یک افسر پلیس نیز در بین دستگیرشدگان وجود داشت.

براساس آمار پلیس مالزی، تاکنون بیش از ۱۷۷ نفر در ارتباط با گروه‌های تروریستی در این کشور بازداشت و زندانی شده‌اند که چند نظامی و پلیس در بین آنها وجود دارند.

از سوی دیگر ده‌ها مالزیایی در عملیات تروریستی در عراق و سوریه شرکت داشته و تاکنون دستکم ۱۷ نفر از تروریست‌های این کشور در خاورمیانه در حملات ارتش سوریه و یا در عملیات انتحاری به هلاکت رسیده‌اند.

مقامات مالزی پس از بمب‌گذاری‌های بروکسل که بیش از ۳۴ کشته برجای گذاشت تدابیر امنیتی را در مبادی ورودی این کشور افزایش داده اند.

مالزی همچنین پس از عملیات تروریستی و انتحاری حدود دو ماه پیش در جاکارتا پایتخت اندونزی از انجام عملیات مشابه توسط تروریست ها در این کشور جنوب شرق آسیا هراس دارد.

مقام‌های مالزی تایید کرده اند گروه تروریستی داعش در این کشور بیش از ۵۰ هزار حامی دارد.

منبع: ایرنا

پاسخی ارسال کنید

*

*

9 − 8 =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!