مراقب پیله های خاکستری روی دیوار باشید – لاروهای موجود در آن می توانند نیش بزنند

توریست مالزی – این پیله ای از لارو کرم کیسه ای گچی است که به طور معمول بر روی دیوارهای مناطق مرطوب خانه یافت می شود. به گزارش استار،...
توریست مالزی – این پیله ای از لارو کرم کیسه ای گچی است که به طور معمول بر روی دیوارهای مناطق مرطوب خانه یافت می شود.

به گزارش استار، کرم‌های کیسه‌ای گچی ممکن است در مقایسه با سایر حشرات مانند پشه‌ها و زنبورها برای اکثر مردم ناآشنا باشند، این آفات عجیب و غریب را می‌توان روی دیوار خانه‌ دید.

این گونه پروانه که با نام علمی Phereoeca uterella شناخته می شود، مایل به خاکستری، صاف و تقریباً نیم اینچ طول دارد. پیله آن شبیه تخمه هندوانه یا کدو تنبل است که گاهی تکان می خورد. در مالایی به آن kamitetep می گویند.

این پیله‌ها که لارو کرم‌های کیسه‌ای گچی در آن زندگی می‌کنند، از رشته‌های ابریشم، ماسه، خاک و موی انسان ساخته شده‌اند. آنها معمولا در مناطق مرطوب، گرد و غبار و تاریک خانه، مانند حمام، و پشت پرده ها و کمدها یافت می شوند. لاروها رشد می کنند و در پیله می مانند و عمدتاً تار عنکبوت و الیاف ابریشم را می خورند تا زمانی که به کرم کیسه ای گچی بالغ تبدیل شوند.

کرم‌های کیسه‌ای گچی نه تنها آفت‌های ناخوشایندی هستند که روی دیوارهای خانه ظاهری ناخوشایند دارند، بلکه به دلیل توانایی گزنده لارو، مضر هستند. اگرچه نیش ممکن است به شدت نیش ناشی از زنبور، یا ساس نباشد، با این وجود می تواند باعث واکنش های پوستی در نواحی آسیب دیده بدن شود. کسانی که گزیده شده‌اند معمولاً تورم، درد و خارش طولانی‌مدت را تجربه می‌کنند، اگرچه نیش اولیه ممکن است مورد توجه قرار نگیرد.

علاوه بر این، نیش لارو کرم کیسه ای گچی باعث ایجاد موهای ریز روی پوست می شود که می تواند واکنش های آلرژیک ایجاد کند. برخی افراد ممکن است مستعد ابتلا به علائم شدید آلرژی مانند آنافیلاکسی باشند. آنافیلاکسی منجر به اختلال در برخی از سیستم های بدن، از جمله کاهش قابل توجه فشار خون، مشکلات تنفسی، از دست دادن هوشیاری و در نهایت مرگ می شود.

اولین قدم بعد از نیش زدن توسط لارو کرم کیسه ای گچی این است که موهایی را که لاروها روی سطح پوست باقی گذاشته اند با دقت از بین ببرید. یکی از روش های موثر برای انجام این کار، چسباندن نوار چسب بر روی ناحیه آسیب دیده و کشیدن آن است. موهای لارو باید با نوار چسب جدا شوند. پس از آن، ناحیه آسیب دیده باید با آب و صابون تمیز شود. همچنین می توان از کمپرس سرد برای تسکین هرگونه درد و تحریک استفاده کرد. توجه داشته باشید که قرار دادن یخ به طور مستقیم روی پوست یا گذاشتن کمپرس سرد برای مدت طولانی ممکن است به پوست آسیب برساند.

واکنش های پوستی ناشی از نیش کرم کیسه ای گچی به طور طبیعی طی یک تا دو هفته برطرف می شود. افرادی که دچار گزیدگی شده اند باید از خاراندن ناحیه آسیب دیده خودداری کنند، زیرا انجام این کار می تواند باعث ایجاد زخم و افزایش خطر عفونت شود. علاوه بر درمان ناحیه آسیب دیده، ریشه کنی کرم کیسه گچی در داخل خانه نیز باید آغاز شود.

برای جلوگیری از تکثیر کرم‌های کیسه‌ای گچی، استفاده از حشره‌کش‌ها و جاروبرقی منظم، گردگیری و تمیز کردن مناطق مرطوب مانند حمام، کمدها و تخت‌ها ضروری است.

پاسخی ارسال کنید

*

*

ده − شش =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!