وزارت بهداشت مالزی: فقدان موارد پراکنده Covid-19 نشان می دهد که در جامعه شیوع پیدا نکرده

توریست مالزی – وزیر بهداشت مالزی: به ایران سفر نکنید. به گزارش استار مالزی، دکتر داتوک نور هشام عبدالله می گوید: عدم وجود موارد پراکنده Covid-19 در جامعه از...
توریست مالزی – وزیر بهداشت مالزی: به ایران سفر نکنید.

به گزارش استار مالزی، دکتر داتوک نور هشام عبدالله می گوید: عدم وجود موارد پراکنده Covid-19 در جامعه از نمونه هایی که از ۱۲ فوریه توسط وزارت بهداشت گرفته شده است ، نشان می دهد که در جامعه شیوع پیدا نکرده است.

مدیرکل بهداشت گفت: کلیه مواردی که در مالزی مثبت بوده اند دارای سابقه مسافرت به کشورهای مبتلا به ویروس کووید – ۱۹ و تماس نزدیک با سایر بیماران بودند. وی گفت که این وزارتخانه برای شناسایی موارد پراکنده بیماری مانند آنفولانزا (ILI) و عفونت حاد تنفسی حاد (SARI) و نظارت کووید – ۱۹ را انجام داده است.

وی ادامه داد: تا دوشنبه (۹ مارس) از این بیماران ۵۷۴ نمونه گرفته شده است و هیچکدام از نمونه ها کووید – ۱۹ مثبت نبوده است. وی در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: ‘بر اساس اطلاعات ، در حال حاضر هیچ مورد پراکنده ای از کووید – ۱۹ کشف نشده است.’ به عبارت دیگر، این نشان می دهد که کووید ۱۹ در جامعهشوع نداشته و گسترش نیافته است.

در همین حال ، برای جلوگیری از ازدحام بیش از حد در بیمارستان های عمومی برای تست های کووید – ۱۹، این وزارتخانه همچنین با بخش خصوصی همکاری کرده و پزشکان به خانه ها رفته با و به جمع آوری نمونه های بیمارانی که نگرانی از آلوده بودن به کووید – ۱۹ دارند می پردازند. این وزارتخانه به آنها آموزش داده که چگونه نمونه گیری کنند، اما بیمار باید هزینه این خدمات را بپردازد. دکتر نور هشام گفت: آزمایش حدود RM700 هزینه دارد اما هزینه سفر به مسافت بستگی دارد.

این برنامه غربالگری از طریق مشاوره بهداشتی DoctorOnCall قابل دسترسی است که در وب سایت وزارت بهداشت وجود دارد.

دکتر نور هشام گفت که بیمارستانهای عمومی با هجوم افرادی که خواستار آزمایش هستند شلوغ شده است، اما بسیاری از آنها از ترس این کار را انجام داده اند. وی گفت که افراد نگران می توانند با شماره های موجود در وب سایت وزارتخانه تماس بگیرند تا بدانند که آیا واقعاً نیاز به آزمایش دارند یا خیر.

دکتر نور هشام گفت: به غیر از رعایت بهداشت، به افراد توصیه می شود هرگونه مسافرت به خارج از کشور، به ویژه به کشورها و شهرهایی که اعلام شده کووید – ۱۹ در آن همه گیر شده از جمله چین، کره جنوبی، ژاپن، ایتالیا و ایران خودداری کنند.

برای هرگونه اطلاعات در موردکووید – ۱۹ و اینکه آیا فرد نیاز بهآزمایش و غربالگیری دارد یا نه، عموم می توانند با شماره تلفنهای ۰۳-۸۸۸۱ ۰۲۰۰ / ۰۳-۸۸۸۱ ۰۶۰۰ / ۰۳-۸۸۸۱ ۰۷۰۰ the national CPRC infoline تماس بگیرند.

پاسخی ارسال کنید

*

*

شش + 17 =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!