اسرائیل حمله به ایران را تایید کرد؛ انفجار و شنیدن صدای شلیک ضدهوایی در تهران

توریست مالزی – وزیر دفاع اسرائیل می‌گوید این کشور حملاتی «پیشگیرانه» علیه ایران انجام داده است. به گزارش بی بی سی، اسرائیل وضعیت اضطراری اعلام کرده و مقام‌های این...
توریست مالزی – وزیر دفاع اسرائیل می‌گوید این کشور حملاتی «پیشگیرانه» علیه ایران انجام داده است.

به گزارش بی بی سی، اسرائیل وضعیت اضطراری اعلام کرده و مقام‌های این کشور گفته‌اند برای چند روز حمله نظامی و درگیری آماده شده‌اند.

گزارش‌های متعددی از شنیدن صدای انفجار و شلیک در شرق و غرب تهران مخابره شده و ویدیوهایی هم در شبکه‌های اجتماعی دست به دست می شود که به انفجار و شلیک های پنجشنبه شب در پایتخت نسبت داده شده است.

همزمان شبکه سی بی اس آمریکا به نقل از دو مقام این کشور نوشته که کاخ سفید به اسرائیل هشدار داده که در هیچ حمله‌ای علیه ایران مشارکت نخواهد کرد.

شبکه خبر تلویزیون ایران هم با اشاره به انفجارها گفته «هنوز منبع این صداها معلوم نیست». این در حالی است که رسانه‌های اسرائیل از حمله این کشور خبر داده و به نقل از منابع خود گزارش کرده‌اند که این حملات متوجه مناطق ویژه‌ای در تهران از جمله «محل سکونت فرماندهان سپاه» بوده است.

شبکه خبری سی‌بی‌اس آمریکا، به نقل از چند منبع مطلع گزارش کرد که مقامات آمریکا در جریان آمادگی کامل اسراییل برای انجام عملیات در ایران قرار گرفته‌اند.

بر اساس این گزارش، مقام‌های آمریکایی انتظار دارند ایران در صورت وقوع چنین حمله‌ای، برخی پایگاه‌ها یا منافع ایالات متحده در کشورهای همسایه، به‌ویژه عراق را هدف قرار دهد. در همین راستا، وزارت خارجه آمریکا روز چهارشنبه به کارکنان غیرضروری دولت دستور داده است عراق را ترک کنند. این تصمیم در پی «افزایش تنش‌های منطقه‌ای» اتخاذ شده است.

با وجود این شرایط، استیو ویتکاف، فرستاده ویژه دونالد ترامپ در امور خاورمیانه، همچنان قصد دارد در روزهای آینده با مقام‌های ایرانی برای دور ششم مذاکرات درباره برنامه هسته‌ای دیدار کند.

دونالد ترامپ نیز در سخنانی در «مرکز کندی» درباره ایران گفت که به آمریکایی‌ها توصیه شده منطقه را ترک کنند چون ممکن است شرایط خطرناک شود. او افزود: «خواهیم دید چه می‌شود.» ترامپ همچنین تاکید کرد که ایالات متحده اجازه نخواهد داد ایران به سلاح هسته‌ای دست یابد.

پاسخی ارسال کنید

*

*

11 − 3 =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!