بازدید هیئت ایرانی از نمایشگاه طلای مالزی

رییس دبیرخانه فرصت های تجاری ایران و مالزی گفت: نمایشگاه بین المللی طلای مالزی امسال میزبان هیئتی از ایران خواهد بود که رییس اتحادیه طلا و جواهر کشور در رأس این هیئت قرار دارد.
توریست مالزی – رییس دبیرخانه فرصت های تجاری ایران و مالزی ( IMEX ) گفت: نمایشگاه بین المللی طلای مالزی که توسط اتحادیه طلای مالزی، اتحادیه طلای هنگ کنگ، اتحادیه طلای هندوستان و دبی سیتی آف گلد به عنوان مهم ترین نمایشگاه طلای کشورهای حوزه آسه آن (کشورهای جنوب شرق آسیا) برگزار می شود، امسال میزبان هیئتی از ایران خواهد بود که رییس اتحادیه طلا و جواهر کشور در رأس این هیئت قرار دارد.

به گزارش ایسنا، محمد حافظ حکمی با بیان این که بازدید هئیت ایرانی از نمایشگاه طلای مالزی بنا به دعوت اتحادیه مالزی صورت گرفته است، اظهار کرد: سالانه بیش از ۱۵۰ هزار نفر از این نمایشگاه بازدید می کنند.

وی افزود: اهمیت این نمایشگاه در عرصه صادرات صنعت طلا و جواهر ایران از آن جهت است که کشورهای منطقه جنوب شرق آسیا شامل کشورهای اندونزی، مالزی، سنگاپور، برونئی، جنوب تایلند، جنوب چین و بخشی از فیلیپین، بازاری ۳۵۰ میلیونی از مسلمانان را در اختیار دارند و این بازار به ظرایف هنری طلای ایران بسیار علاقمند است.

حکمی ادامه داد: در این سفر علاوه بر بازدید از نمایشگاه، ملاقات های تجاری و تخصصی با رییس اتاق بازرگانی مالزی، دیدار و مذاکره با رییس سازمان توسعه تجارت مالزی و رییس اتحادیه بنگاه های کوچک و متوسط مالزی برنامه ریزی شده است. همچنین دعوت از مسوولان مالزی برای سفر به ایران، پیگیری قرار گرفتن این نمایشگاه در تقویم نمایشگاه توسعه تجارت مالزی و بحث تأسیس اتاق داوری مشترک بین اتحادیه ایران و مالزی از دیگر مواردی است که در دستور کار هیأت ایرانی در جریان این سفر قرار دارد.

گفتنی است؛ هیأت ایرانی از تاریخ ۴ تا ۱۲ مرداد ماه برای بازدید از نمایشگاه بین المللی طلای مالزی اعزام خواهد شد.

منبع: ایسنا

پاسخی ارسال کنید

*

*

2 × دو =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!