برآورده شدن آرزوی سلطان جوهور با گرانترین کامیون ماک جهان

آرزوی سلطان ایالت جوهور با تملک گرانترین کامیون ماک جهان برآورده شد.
آرزوی سلطان ایالت جوهور با تملک گرانترین کامیون ماک جهان برآورده شد.

سلطان ابراهیم، سلطان ایالت جوهور روز گذشته طی مراسم ویژه‌ای در میدان شاه جرج (King George Square) شهر بریزبین استرالیا کامیون ماک خود که گفته می‌شود گرانترین کامیون از نوع خود در جهان است را تحویل گرفت.

ساخت این کامیون در کارخانه ماک در جنوب غرب بریزبین استرالیا بیش از یک سال به طول انجامیده است.

بنا بر اعلام شبکه خبری ABC News، در این کامیون امکانات بسیار زیادی تعبیه شده است که از آن جمله می‌توان به سیستم دوربین‌های مدار بسته با شش دوربین، دو دستگاه تلویزیون تخت، آشپزخانه با دکور سنگی، باربکیو، تخت دو نفره و صندلی‌های طلادوزی شده اشاره کرد.

قیمت نهایی این کامیون بسیار لوکس اعلام نشده است اما بدون شک بهای آن از کامیون ماک سفارشی رکورددار قبلی با بهای ۱.۴۶ میلیون رینگیت بیشتر است.

سلطان ایالت جوهور به هنگام تحویل گرفتن این کامیون گفت که به آرزوی خود رسیده است و از نتیجه کار بسیار راضی است.

johor2.transformed

او گفت: من همیشه مهارت‌های مهندسی استرالیایی‌ها را می‌ستایم و طی سال‌های گذشته چندین دستگاه از خودروهای شرکت هولدن را خریداری کرده‌ام.

وی تصریح کرد: من منتظر انتقال این کامیون به جوهور هستم تا مهارت در ساخت آن را به مردم نشان دهم.

گفته می‌شود که سلطان ایالت جوهور این کامیون را سفارش داده است تا توسط آن قایقش را به نقاط مختلف مالزی انتقال دهد.

منبع: نیو استریتس تایمز

در این لینک می توانید فیلم مربوط به کامیون جدید سلطان جوهور را مشاهده کنید.

 

پاسخی ارسال کنید

*

*

دو × دو =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!