در عملیات «لوکس» به ارزش ۲۰۰ میلیون رینگت خودرو توقیف شد

توریست مالزی – اداره حمل‌ونقل جاده‌ای مالزی اعلام کرد از زمان آغاز عملیات ویژه با نام «Op Luxury» در ژوئیه ۲۰۲۵، در مجموع یک‌هزار و ۵۰ خودروی لوکس به...
توریست مالزی – اداره حمل‌ونقل جاده‌ای مالزی اعلام کرد از زمان آغاز عملیات ویژه با نام «Op Luxury» در ژوئیه ۲۰۲۵، در مجموع یک‌هزار و ۵۰ خودروی لوکس به ارزش بیش از ۲۰۰ میلیون رینگت در سراسر کشور توقیف شده است.

به گزارش نیواستریتس تایمز، مدیر ارشد اجرای قوانین این اداره، محمد کفلی، گفت در تازه‌ترین مرحله این عملیات، شش خودرو در کاراکِ ایالت پهنگ توقیف شده که ارزش تقریبی آنها سه میلیون رینگت برآورد می‌شود.

او گفت یکی از خودروهای توقیف‌شده یک سوبارو بوده که توسط یک شهروند ایتالیایی که برای تعطیلات به مالزی آمده بود، رانده می‌شد. به گفته وی، این خودروی اجاره‌ای بیش از دو هفته مالیات جاده‌ای معتبر نداشته است. کفلی افزود این مرد که گمان می‌رود در دهه ۳۰ زندگی خود باشد، به همراه دوست‌دخترش از کوالالامپور عازم چراتینگ در پهنگ بوده که خودرو متوقف شد.

وی همچنین گفت در یکی از موارد، یک خودروی رولزرویس توقیف شده که فقط بدهی مالیات جاده‌ای آن به ۵۲ هزار رینگت می‌رسید. به گفته او، این اداره نگران است که چنین تخلفاتی به بروز حوادث منجر شود و به‌ویژه در مواردی که گردشگران خارجی درگیر هستند، به وجهه کشور لطمه بزند. خودروهای لوکس توقیف‌شده شامل برندهایی مانند رولزرویس، مرسدس بنز، مدل‌های BYD و لامبورگینی بوده‌اند.

کفلی گفت: اقدامات اجرایی، از جمله توقیف خودرو، آگاهی مالکان را به‌طور چشمگیری افزایش داده و اکنون یافتن خودروی لوکس بدون مالیات جاده‌ای معتبر دشوارتر شده است. در گذشته امکان توقیف تعداد زیادی خودرو در یک عملیات وجود داشت، اما در عملیات‌های اخیر تنها شش خودرو توقیف شده که نشان‌دهنده بهبود میزان پایبندی به قوانین است. با این حال، نظارت همچنان ادامه دارد و چندین خودرو، به‌ویژه در کوالالامپور و پنانگ، همچنان زیر نظر هستند.

وی گفت بسیاری از مالکان خودرو، فراموشی یا مشکلات مالی را دلیل تمدید نکردن مالیات جاده‌ای عنوان می‌کنند، با وجود آنکه ارزش خودروهایشان بین سه تا پنج میلیون رینگت است. در گذشته اداره حمل‌ونقل جاده‌ای فقط جریمه‌هایی تا سقف ۳۰۰ رینگت صادر می‌کرد که اثربخشی لازم را نداشت، اما پس از آغاز توقیف خودروها و الزام مالکان به تسویه بدهی‌های مالیات جاده‌ای، میزان پایبندی به‌طور قابل توجهی افزایش یافته و حدود ۹۰ درصد اقدام به پرداخت کرده‌اند.

به گفته او، مالکان خودروها از اقشار مختلف بوده‌اند، هرچند بسیاری از آنها بازرگان هستند.

پاسخی ارسال کنید

*

*

16 − 15 =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!