دستگیری گدای میلیونر در مالزی

افسران سازمان رفاه مالزی در ایالت 'پینانگ' پس از دستگیری یک گدای میلیونر، شگفت زده شدند.
توریست مالزی – افسران سازمان رفاه مالزی در ایالت ‘پینانگ’ پس از دستگیری یک گدای میلیونر، شگفت زده شدند.

تارنمای روزنامه ‘سان دیلی’ روز سه شنبه اعلام کرد این گدا ۸ هزار رینگیت (حدود یکهزار و ۹۰۰ دلار) پول نقد به همراه داشت و در حساب بانکی خود نیز ۴۰ هزار رینگیت (حدود ۹ هزار و ۵۰۰ دلار) موجودی داشته است.

این گدای مالزیایی علاوه بر این مبالغ، صاحب یک خانه در شهر ‘جورج تاون’ مرکز ایالت ‘پینانگ’ است.

‘فی بون پوه’ رئیس سازمان رفاه، سلامت و مراقبت جامعه در این ایالت مالزی اعلام کرد که این گدا خانواده و قوم و خویشی نداشته و نسبت به گدایی در خیابان ها اقدام می کرد.

به گفته وی، میزان درآمد این قبیل افراد روزانه به ۴۰۰ رینگیت (حدود ۹۰ دلار) می رسد و علاوه بر این از غذای رایگان، شارژ باتری رایگان، مکان استراحت و دسترسی به حمام نیز برخوردار هستند.

گزارش های پیشین جمع آوری گداها در این ایالت مالزی نشان می دهد دریافتی این افراد در برخی از روزها به یکهزار رینگیت (حدود ۲۳۰ دلار) می رسد.

مقامات مالزیایی کسب این میزان درآمد متکدیان را به سخاوتمندی مالزیایی ها نسبت داده اند و در عین حال از شهروندان این کشور خواستند، کمک های خود را به سازمان ها و نهادی ثبت شده از قبیل مساجد ارائه دهند.

در مالزی متکدیان خارجی نیز دیده می شوند که بیشتر از روهینگیایی های مسلمان میانمار هستند. هر چند می توان در خیابان ها اتباع اروپایی و دیگر ملل را دید که برای گردشگری به مالزی آمده اما برای ادامه سفر با مشکل مالی مواجه شده و به روش های مختلف یا نوشته ای در دست پول جمع می کنند.

علاوه بر این سخاوت میلیون ها گردشگری که از کشورهای مختلف جهان به مالزی سفر می کنند، متکدیان را برخی مناطق این کشور جنوب شرق آسیا از جمله کوالالامپور ثروتمند کرده است، تا جایی که برخی متکدیان در این شهر درآمد روزانه تا یکهزار و ۲۰۰ تا ۳۰۰ رینگیت معادل حدود ۱۰ میلیون ریال ایران را تجربه می کنند.

آمار سال ۲۰۱۳ اداره امور اجتماعی مالزی نشان می دهد تعداد متکدیان مالزیایی که در این سال دستگیر شده اند بیش از متکدیان خارجی بوده است.

۱۱۳ متکدی خارجی در مقابل ۱۵۸ متکدی بومی. این آمار با همین نسبت در سال های ۲۰۱۴ و ۲۰۱۵ افزایش حدود ۲۴ درصدی داشته است.

یک گزارشگر مالزیایی از شبکه تلویزیونی ‘آسترو’ چندی پیش در یک گزارش تلویزیونی اعلام کرد هر متکدی مالزیایی ماهیانه دستکم ۱۸ هزار و ۲۴۰ رینگیت تقریبا معادل حدود ۱۶۰ میلیون ریال درآمد دارد.

ایسرار خالد، خبرنگار مالزیایی در تحقیقات خود به عنوان یک متکدی تنها با یک ظرف در دستش توانست پس از ۲۵ دقیقه، ۲۲ رینگیت (۱۹۰ هزار ریال) پول جمع آوری کند.

منبع: ایرنا

پاسخی ارسال کنید

*

*

یازده + هجده =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!