نگرانی از امنیت فرودگاه‌های مالزی

امنیت فرودگاه های مالزی با بازداشت دومین عامل گروه تروریستی داعش در یکی از فرودگاه های بین المللی این کشور به عنوان نگهبان امنیتی زیر سئوال رفت.
Malaysia Airlines planes parked at the terminal in Kuala Lumpur Intenational Airport (KLIA) in Sepang on March 30, 2014. Ship and plane crews on March 29 searched a vast new area of the Indian Ocean for wreckage from Malaysia Airlines flight MH370 which went missing three weeks ago, seeking closure for relatives and clues to the crash. AFP PHOTO/ROSLAN RAHMAN (Photo credit should read ROSLAN RAHMAN/AFP/Getty Images)
توریست مالزی – امنیت فرودگاه های مالزی با بازداشت دومین عامل گروه تروریستی داعش در یکی از فرودگاه های بین المللی این کشور به عنوان نگهبان امنیتی زیر سئوال رفت.

کارشناسان مبارزه با تروریسم پس از بازداشت ماه گذشته یک نگهبان امنیتی فرودگاه ایالت ‘کوانتان’ مالزی پس از دستگیری فرد دیگری در بیش از یکسال پیش نسبت به امنیت فرودگاه ها ابراز نگرانی کردند.

تحقیقات اولیه نشان داد نیروی امنیتی دوم که بازداشت شده قصد سفر به سوریه و پیوستن به گروه تکفیری داعش را داشته است.

ایوب خان مایدین، معاون پلیس مالزی و رئیس بخش مبارزه با تروریسم پلیس روز دوشنبه به شبکه خبر آسیا گفت که فرد مظنون بازداشت شده یک نیروی گارد امنیتی فرودگاه کوانتان بود و مسئولیت امنیت خطوط هوایی مالزی را بر عهده داشت.

این تروریست به گفته این فرمانده پلیس مالزی دسترسی کامل به هواپیماهای خطوط هوایی این کشور از جمله کابین خلبان را برای انجام بازرسی داشته است.

وی همچنین مسئولیت آخرین بررسی و قفل هواپیمای پارک شده در فرودگاه را در زمان خاموشی بر عهده داشته است.

ایوب خان، دسترسی فردی که تبدیل به افراط گرا شده را به یک فرودگاه و تمامی هواپیما خطرناک دانست.

پروفسور ‘کومار راماکریشنا’ که ریاست بخش سیاست دانشکده مطالعات بین المللی ‘راجاراتنام’ را بر عهده دارد، این امکان را داد که نیروهای امنیتی فرودگاه به افراط گراها پیوسته و پروازها را به خطر بیاندازند.

وی گفت سقوط هواپیمای روسیه در صحرای سینا در اکتبر سال ۲۰۱۵ یک مثال از چگونگی تهدیدات مرگبار داخلی می تواند باشد که اعتقاد بر این است مکانیک هواپیما یک بمب در هواپیما جاسازی کرده و باعث مرگ ۲۲۴ سرنشین آن شد.

پلیس مالزی سال ۲۰۱۵ نیز یک افسر پلیس فرودگاه بین المللی کوالالامپور را به اتهام کمک به برادرش که یک عضو داعش بود به منظور عبور از چک های امنیتی، دستگیر کرد.

منابع فرودگاه های مالزی اعلام کردند که کارت های کارکنان امنیت فرودگاه ها تنها برای یکسال صادر شده است و همه کارکنان باید پس از انقضای آن اقدام تا پس از بررسی اقدام مجدد انجام شود.

منبع: ایرنا

پاسخی ارسال کنید

*

*

19 − 3 =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!