بازداشت ۲۱ ایرانی در مالزی طی ۵ سال

پلیس مبارزه با مواد مخدر مالزی شیمیدان های خارجی به ویژه ایرانی را عامل تولید انبوه مواد مخدر مصنوعی در آزمایشگاه ها ساخت این مواد در این کشور جنوب شرق آسیا دانست.
پلیس مبارزه با مواد مخدر مالزی روز جمعه شیمیدان های خارجی به ویژه ایرانی را عامل تولید انبوه مواد مخدر مصنوعی در آزمایشگاه ها ساخت این مواد در این کشور جنوب شرق آسیا دانست.

محمد مختار محمد شریف، از مقامات بلندپایه پلیس مبارزه با مواد مخدر مالزی روز جمعه، گفت: باندهای مواد مخدر مالزی امروز از شیمیدان های بی پروای خارجی به عنوان کارشناس در تولید مواد مخدر مانند متامفتامین (شیشه) بهره می گیرند.

وی با اشاره به اینکه پلیس مبارزه با مواد مخدر مالزی از سال ۲۰۱۱ میلادی تاکنون ۳۱ شیمیدان خارجی را دستگیر کرده است، اعلام کرد که بیش از دو سوم یعنی ۲۱ نفر از این شیمیدان ها که در آزمایشگاه های مواد مخدر مالزی فعالیت می کردند، ایرانی بودند.

شیمیدان هایی از هنگ کنگ، چین، هند و تایوان نیز به اتهام فعالیت در آزمایشگاه های باندهای مواد مخدر مالزی دستگیر شده اند.

این مقام بلندپایه پلیس مبارزه با مواد مخدر مالزی، گفت که این افراد خود را ‘رومینگ شیمیدان’ می دانند، اما آنها ‘شیمیدان های سرکش’ هستند.

وی در نشستی خبری، گفت: این افراد مزدور در مالزی اقدام به تولید زباله هایی می کنند که جامعه را از بین می برد.

محمد مختار محمد شریف با اشاره به کشف یک آزمایشگاه مواد مخدر در ‘بهرنگ’ ایالت پراک در روز چهارشنبه، گفت که پلیس در این عملیات ۲۷۴ کیلوگرم ماده مخدر متامفتامین (شیشه) به ارزش ۲۷ میلیون رینگیت (حدود ۶ میلیون و ۷۰۰ هزار دلار) کشف و ۸ مظنون از جمله دو ایرانی را بازداشت کرد.

وی گفت که چهار مظنون سوابق جنایی برای جرائم مربوط به مواد مخدر دارند.

این مقام بلندپایه پلیس مالزی گفت که متامفتامین کشف شده می توانست به یک میلیون و ۴۰۰ هزار مصرف کننده مواد مخدر عرضه و وارد خیابان ها شود.

وی بااشاره به اینکه باندهای مواد مخدر تلاش دارند آزمایشگاه های خود را از شهرهای بزرگ و آپارتمان ها به شهرهای کوچک منتقل کنند تا دور از دسترس پلیس باشند، تصریح کرد باندهای مواد مخدر این متامفتامین ها را برای هر دو بازار محلی و بین المللی تولید کرده اند. پنج نفر از ۸ مظنون نیز معتاد بودند.

محمدمختار همچنین اعلام کرد طی بیش از ۵ ماه گذشته پلیس ۹۴ هزار و ۹۲۷ نفر را به اتهام جرائم مرتبط با مواد مخدر در سراسر مالزی بازداشت کرده است که ۹ هزار و ۷۰۷ نفر قاچاقچی بوده و ۲۲ هزار و ۴۱۹ نفر مواد مخدر در اختیار داشتند.

دو هزار و ۲۵۳ نفر از افراد بازداشت شده نیز خارجی بودند.

منبع: ایرنا

پاسخی ارسال کنید

*

*

1 × 5 =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!