استرالیا عمدی بودن سقوط پرواز ام‌اچ۳۷۰ را رد کرد

 توریست مالزی – محققان استرالیایی این ادعا که هواپیمای مفقود شده خطوط هوایی مالزی در سال ۲۰۱۴ را خلبان آن عمدا ساقط کرده بود رد کرده اند. سازمان ایمنی...

 توریست مالزی – محققان استرالیایی این ادعا که هواپیمای مفقود شده خطوط هوایی مالزی در سال ۲۰۱۴ را خلبان آن عمدا ساقط کرده بود رد کرده اند. سازمان ایمنی ترابری هوایی استرالیا هرگونه فرضیه ای درباره ساقط شدن عمدی هواپیما را رد کرد و تاکید کرد که خلبان در لحظات پایانی حادثه بی هوش بوده است.





به گزارش بی بی سی، پرواز شماره ام اچ ۳۷۰ روز ۸ مارس ۲۰۱۴ با ۲۳۹ مسافر از کوالالامپور به پکن می‌رفت که از صفحه رادارها ناپدید شد. جستجوی رسمی برای یافتن بقایای هواپیما با شرکت استرالیا، مالزی و چین در ماه ژانویه ۲۰۱۷ پس از ۱۰۴۶ روز متوقف شد. محققان سازمان ایمنی ترابری هوایی استرالیا (ای تی اس بی) گفته اند که هواپیما هنگام سقوط در اقیانوس هند جنوبی تحت کنترل نبود. اما لری ونس محقق سابق سوانح هوایی در کانادا اخیرا در کتابی این نظریه را احیا کرده است که خلبان در زمان سقوط کنترل کامل هواپیما را در دست داشت.

او در کتابش گفته است که تحقیقات “ای تی اس بی” ایراد دارد و نتیجه گیری اش در مورد لحظات پایانی پرواز غلط است. او در برنامه “۶۰ دقیقه” شبکه ۹ تلویزیون استرالیا گفت: “او قصد کشتن خود را کرده بود؛ متاسفانه در حال کشتن کلیه سرنشینان دیگر هواپیما هم بود و این کار را عمدا کرد.” با این حال پیتر فولی مدیر تحقیقات “ای تی اس بی” روز سه شنبه از یافته های سازمانش دفاع کرد.

او در جریان یک جلسه پارلمان در کانبرا گفت: “ما داده های زیادی داریم که نشان می دهد اگر هواپیما در لحظات پایانی تحت کنترل بوده، این کنترل خیلی ماهرانه نبوده است.” پرواز ام اچ ۳۷۰ چند ساعت پس از شروع پرواز ناپدید شد که یکی از بزرگترین عملیات جستجو در تاریخ هوانوردی را به دنبال داشت. هرچند هنوز در زیر آب اثری از هواپیما کشف نشده اما قطعات کوچکی از آن در جزایر اقیانوس هند و آفریقا به ساحل افتاده است.

 


جست‌وجوی هواپیمای ام‌اچ‌۳۷۰ در انتهای ماه می به پایان می‌رسد


شرکت آمریکایی «بوستون اینفینیتی» وظیفه یافتن هوایپیمای ام‌اچ‌۳۷۰ که در هشت مارس ۲۰۱۴ در پرواز از کوالالامپور به پکن ناپدید شد را برعهده دارد. این هواپیما ۲۳۹ مسافر داشت و ناپدید شدن آن یکی از بزرگ‌ترین رازهای صنعت هوانوردی است.



به گزارش ایلنا به نقل از خبرگزاری رویترز، وزیر جدید حمل‌ونقل مالزی گفت که جست‌وجو برای هواپیمای پرواز ام‌اچ‌۳۷۰ از سوی یک شرکت خصوصی آمریکایی ۲۹ ماه می پایان می‌گیرد و این مدت دیگر تمدید نخواهد شد.شرکت آمریکایی «بوستون اینفینیتی» وظیفه یافتن هوایپیمای ام‌اچ‌۳۷۰ را که در هشت مارس ۲۰۱۴ در پرواز از کوالالامپور به پکن ناپدید شد را برعهده دارد. این هواپیما ۲۳۹ مسافر داشت و ناپدید شدن آن یکی از بزرگ‌ترین رازهای صنعت هوانوردی است.  «آنتونی لوک»، وزیر حمل‌ونقل مالزی، به خبرنگاران گفت: «امروز صبح این مسئله را با کابینه مطرح کردم و تصمیم بر آن شد که این جست‌وجو تا ۲۹ ماه می ادامه پیدا کند.» 


پاسخی ارسال کنید

*

*

بیست − 2 =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!