درخشش دانشگاه لیم‌کوک‌وینگ در نمایشگاه پارک نوآوری ۲۰۱۷

توریست مالزی –  از دانشگاه لیم‌کوک‌ وینگ دعوت شد تا توانایی‌های دیجیتال خود را در نمایشگاه پارک نوآوری که از اول نوامبر در پوتراجایا برگزار شده، به نمایش بگذارد....
توریست مالزی –  از دانشگاه لیم‌کوک‌ وینگ دعوت شد تا توانایی‌های دیجیتال خود را در نمایشگاه پارک نوآوری که از اول نوامبر در پوتراجایا برگزار شده، به نمایش بگذارد. این نمایشگاه توسط واحد برنامه‌ریزی مدیریت و مدرنیزاسیون مالزی برپا شده است.
مهمترین بخش غرفه دانشگاه لیم‌کوک‌وینگ، Starfall Catalyst  که یک اپلیکیشن آموزشی موبایل از طریق بازی است و همچنین PanaXity Panoramic Digitisation است که هر دو کمپ این دانشگاه ساخته شده‌اند.

Starfall Catalyst نخستین بازی در نو خود است که بازیکنان در نقش یک تیرانداز در حالت شخص سوم در یک محیط سه بعدی پیش می‌رود و ایده‌های شیمیایی جذابی در مسیر بازی گشوده می‌شود.
جیتش پانچال، طراح و تولیدکننده اصلی Starfall Catalyst گفت: با بیش از ۲۰ مرحله دشوار در سه دنیای منحصربفرد، با بیش از ۵۰ موضوع و هزاران آزمون و بازی‌های کوچک، این بازی، بازیکنان را در حین سرگرم کردن با وجه سرگرم‌کننده‌ی شیمی آشنا می‌سازد. داشتن فضایی کاملا سه‌بعدی برای یک بازی از این دست منحصر بفرد است.
Starfall Catalyst نسخه ۱.۰.۳ رایگان است و بدون هیچ‌گونه آگهی یا خرید در بازی در App Store قابل دانلود است.
پانورامای دیچیتالی PanaXity نیز پلتفرمی برای آفرینش دیجیتال بزرگترین عکس‌های پانورامای جهان است که تاکنون جوایز ارزشمندی را دریافت کرده و پانورامای خیره‌کننده ۳۶۰ درجه کوالالامپور یکی از تولیدات این پلتفرم است.


مهدی ضرابی، مدیر پروژه PanaXity گفت: این پلتفرم از گرایشی جدید در تصویرسازی بهره‌گیری می‌کند که عکس‌های هوایی با رزولوشن بالایی را در روز و شب می‌گیرد.PanaXity  از شیوه ابداعی جدیدی بهره می‌گیرد که پیکسل‌های تصاویر با داده‌های GPS منطبق می‌کند. این پلتفرم برای کار کردن در اینترنت طراحی شده و می‌تواند اطلاعات تصاویر را بصورت زنده نمایش دهد.
ضرابی افزود: قابلیت‌های کاربردی این پلتفرم نامحدود است. از کاربردهای جهانگردی گرفته تا طراحی شهری و آموزش و پژوهش. اجرای PanaXity در سطح مالزی می‌تواند این کشور را برای جذب گردشگر و سرمایه‌گذار یاری دهد. این پلتفرم می‌تواند به ویژه، ابزار توانمندی برای برنامه‌ریزی توسعه زیربنایی مالزی باشد.
گفتنی است که عکس‌های پانورامای PanaXity با بیش از ۳۱  هزار پیکسل و ۸۴۶ گیگاپیکسل در کل، هم‌اکنون دارای رکورد بزرگترین عکس پانورامای جهان در رکوردهای جهانی گینس است.


پاسخی ارسال کنید

*

*

چهارده + 11 =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!