سلانگور و جوهور بیشترین موارد پورن کودکان را ثبت کرد

توریست مالزی – بر اساس داده‌های پلیس که در اختیار Sunday Star قرار گرفته، تعداد پرونده‌های جنایی مرتبط با پورن کودکان طی سال‌های اخیر افزایش یافته و افراد بیشتری...
توریست مالزی – بر اساس داده‌های پلیس که در اختیار Sunday Star قرار گرفته، تعداد پرونده‌های جنایی مرتبط با پورن کودکان طی سال‌های اخیر افزایش یافته و افراد بیشتری در مالزی از طریق آنلاین به آن دسترسی پیدا کردند.

حسن دستیار مدیر بخش تحقیقات جنایات جنسی، زنان و کودکان (D11) بوکیت امان، گفت: «تعداد آدرس‌های اینترنتی (IP) در مالزی که در این جنایات دخیل بودند، بین سال‌های ۲۰۱۸ تا ژانویه امسال به ۱۳۶۹۹۳ رسید. که نشان دهند این است که این گونه آدرس‌ها (IP) در حال افزایش است.

وی گفت: سلانگور در صدر فهرست ایالت هایی با بیشترین تعداد موارد پورنوگرافی کودکان قرار دارد که شامل تهیه، مشاهده، دانلود و به اشتراک گذاری چنین مطالبی است. از ۴۸۳۲ پرونده توسط پلیس بین سال ۲۰۱۸ تا سال گذشته، ۲۳ درصد – یا ۱۱۱۴ پرونده – در سلانگور بوده است. پس از آن جوهور با ۴۹۲ مورد، کوالالامپور با ۴۷۶ و صباح با ۳۷۵ مورد در رده های بعدی قرار گرفتند.

سیتی کامسیاه گفت: اکثر موارد مربوط به دسترسی افراد به مطالب آنلاین مانند بارگذاری، دانلود، و پخش تصاویر و ویدیوهای کودکان بود. برخی از موارد همچنین شامل مواردی بود که مجرمان از قربانیان جوان برای ارسال تصاویر یا ضبط اعمال جنسی سوءاستفاده کردند. بیشتر مظنونان بیکار هستند که ۳۳ درصد [۱۶۵۷] از مجموع ۵۰۵۷ مظنونی را که طی پنج سال گذشته شناسایی کرده ایم، تشکیل می دهند. سایر مظنونان شامل دانشجویان، فروشندگان، کارگران، نگهبانان امنیتی و رهبران معنوی هستند.

وی در مورد رابطه بین مجرمان و کودکان گفت: حدود ۹۰ درصد افرادی هستند که کودکان را از قبل می شناسند، مانند اعضای خانواده و همسایگان. ۱۰ درصد باقیمانده افرادی هستند که کودکان آنها را شخصاً ملاقات نکرده اند، مانند دوستان آنلاین. فهرست مظنونان و روابط آنها با کودکان بسیار آزاردهنده بود، زیرا از پدر، مادر و عمو گرفته تا ناپدری، پسرعمو و معلم متغیر است.

ACP Siti Kamsiah گفت: برای جلوگیری از گسترش بیشتر چنین جنایاتی، پلیس در حال تقویت جنگ خود علیه پورنوگرافی کودکان است. واحد ویژه تحت D11 برای مقابله با پورنوگرافی کودکان، که تحت بودجه اصلاح‌شده سال ۲۰۲۳ تشکیل شده است، برای پوشش هر ایالت در مالزی گسترش یافته است. بودجه اخیر این تیم را که به عنوان واحد تحقیقات جرایم اینترنتی مالزی علیه کودکان (Micac) شناخته می شود، قادر ساخت تا ۸ افسر خود را به ۴۶ افسر فعلی افزایش دهد. واحد Micac همچنین در حال حاضر در حال آموزش کارشناسان برای مقابله با جرایم جنسی سایبری است، زیرا دانش و مهارت های خاصی برای شکار و ردیابی این مجرمان آنلاین مورد نیاز است.

اخیراً، مالزی قانون جرایم جنسی علیه کودکان را اصلاح کرده تا مقررات جدیدی را برای قدرت دادن به دادگاه ها برای محکوم کردن مجرم به پرداخت غرامت به قربانی را درج کند. قانون اصلاح شده که در ۶ آوریل توسط پارلمان تصویب شد، در میان سایر تغییرات، اصطلاح ‘پورنوگرافی کودکان’ را با ‘مواد آزار جنسی کودکان’ جایگزین کرد.

در حال حاضر، ساخت، تولید یا پخش تولید پورنوگرافی کودک جرم است که مجازات آن حداکثر ۳۰ سال حبس و حداقل ۶ ضربه شلاق است. همچنین دسترسی به پورنوگرافی کودکان که شامل مشاهده و دانلود می شود، جرم محسوب می شود. این مجازات حداکثر پنج سال حبس، ۱۰۰۰۰ رینگیت جریمه یا هر دو را در پی دارد.

پاسخی ارسال کنید

*

*

بیست + یازده =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!