آشنایی با هنرمندان ایرانی در مالزی/آتسا ذوالقدری

-در راستای معرفی هنرمندان ایرانی حاضر در مالزی اینبار سراغ خانم آتسا ذوالقدری رفته‌ایم تا خلاصه‌ای از سوابق تحصیلی و کاری ایشان را خدمت شما همراهان گروه توریست معرفی کنیم.
-در راستای معرفی هنرمندان ایرانی حاضر در مالزی اینبار سراغ خانم آتسا ذوالقدری رفته‌ایم تا خلاصه‌ای از سوابق تحصیلی و کاری ایشان را خدمت شما همراهان گروه توریست معرفی کنیم.

جهت تماشای آثار خانم آتسا ذوالقدری و دیگر هنرمندان ایرانی و حمایت از آنها می‌توانید در روزهای ۱۹ تا ۲۲ سپتامبر به آرت اکسپوی مالزی و یا نمایشگاه آرت توریسم در مرکز خرید VIVA Homeمراجعه کنید و اطلاعات بیشتر را در گزارش‌های منتشر شده در سایت توریست کسب کنید.

آتسا ذوالقدری هنرمند ایرانی در حال حاضر در مالزی ساکن است. وی در سال ۱۳۷۹ موفق شد تا در رشته ادبیات انگلیسی در مقطع لیسانس از دانشگاه شهید بهشتی تهران فارغ التحصیل شود.

وی همچنین در سال ۱۳۸۰ مدرک حسابداری خود را از سازمان مدیریت تهران دریافت کرد و این در حالی بود که وی دوره کامل نقاشی و طراحی را در فاصله سال‌های ۱۳۷۰ تا ۱۳۷۳ از آکادمی آتشزاد طی کرده بود.

آتسا ذوالقدری همچنین در فاصله‌ سال‌های ۱۳۷۶ تا ۱۳۷۸ در آموزشگاه نشان هنر و در سال ۱۳۸۸ در مجتمع فنی تهران به تحصیل هنر و گرافیک پرداخته است.

پیشینه هنری خانم آتسا ذوالقدری به شرح زیر است:

تدریس نقاشی و طراحی به کودکان و بزرگسالان ( نگارخانه شهرزاد- نیاوران)

تدریس زبان انگلیسی

نمایشگاه‌ها:

شرکت در ۱۰ نمایشگاه گروهی و بین‌المللی در کشورهای ایران ، پرتغال و مالزی از جمله

نمایشگاه زنان در کوالالامپور ۲۰۱۲

نمایشگاه هنرمندان ایرانی و کره‌ی MIKA

شرکت در هفت نمایشگاه فردی در تهران و مالزی

پاسخی ارسال کنید

*

*

1 × سه =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!