رئیس فدراسیون کارفرمایان مالزی: می توانیم نیروی کار را از میان پناهندگان و زندانیان مشروط تامین کنیم

توریست مالزی – دکتر سید هوسمن گفت: تصمیم اندونزی برای توقف موقت ارسال کارگران، کمبود مزمن نیروی کار را که تمام بخش های اقتصاد با آن مواجه هستند، طولانی...
توریست مالزی – دکتر سید هوسمن گفت: تصمیم اندونزی برای توقف موقت ارسال کارگران، کمبود مزمن نیروی کار را که تمام بخش های اقتصاد با آن مواجه هستند، طولانی تر خواهد کرد.

به گزارش استار، رئیس فدراسیون کارفرمایان مالزی گفت: تلاش‌ها برای بازگرداندن فعالیت‌های تجاری به سطح قبل از همه‌گیری به دلیل تعلیق با مشکل مواجه خواهد شد. بسیار حیاتی است که دولت برای اطمینان از تامین روان کارگران خارجی، هر موضوع مهمی را حل کند. وی پیشنهاد کرد که دولت برای استفاده از نیروی کار موجود در داخل کشور توجه خاصی کند.

وی گفت: ما می توانیم نیروی کار را از میان پناهندگان و زندانیان مشروط تامین کنیم. با تأییدیه ویژه، این افراد می توانند بلافاصله برای پر کردن کمبود تا رسیدن کارگران خارجی جدید مستقر شوند. کارفرمایان مدت طولانی کمبود کارگران خارجی را تحمل کرده اند. تامین کارگران خانگی از اندونزی بسیار مهمتر است زیرا آنها حدود ۷۰ درصد از کل خدمتکاران خانگی در مالزی را تشکیل می دهند.

وی اظهار داشت: کسب و کارها در بخش تولید به دلیل ترس از این که نتوانند مهلت مقرر را رعایت کنند، سفارشات جدید را رد می کنند. «شرکت‌های ساختمانی باید جریمه‌هایی را برای تاخیر در تحویل متحمل شوند. رستوران ها با شکایت مشتریان به دلیل خدمات کند مواجه هستند و هتل ها به دلیل این که اتاق ها آماده نیستند نمی توانند آن را به مهمانان به موقع تحویل دهند، مورد انتقاد قرار می گیرند. شرکت های کشت و زرع نیز متحمل ضررهای زیادی شدند.

رئیس فدراسیون تولیدکنندگان مالزی (FMM) نیز گفت: این موضوع حیرت انگیز است که این صنعت همچنان ناسازگاری های ناشی از تصمیمات هر دو کشور را تجربه می کند. درک این که دقیقاً در مدل عرضه و تقاضا چه اتفاقی می افتد بسیار دشوار است. اقتصاد ما نیاز مبرمی به نیروی کار دارد و اندونزی می تواند کارگران را تامین کند، اما به نظر می رسد موانع یا موانعی وجود دارد.

وی گفت: ‘باید اطلاعات روشنی در مورد موقتی بودن تعلیق و فقط برای بخش های خاص وجود داشته باشد. تقاضای زیادی برای کارگران زن اندونزیایی وجود دارد. بیشتر مردان اندونزیایی در بخش های ساخت و ساز و کشت و زرع هستند، اما در بخش تولید نه. صنعت تنها می‌تواند امیدوار باشد که عقل سلیم غالب شود و بر بن‌بست غلبه کند».

پاسخی ارسال کنید

*

*

چهارده − پنج =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!