هشدار یونیسف مالزی در مورد ابتلای کودکان به کووید – ۱۹

توریست مالزی – داده های اخیر در مورد کودکان آلوده به کووید – ۱۹ در مالزی یک زنگ هشدار برای همه طرفین است که با رعایت تمام اقدامات احتیاطی...
توریست مالزی – داده های اخیر در مورد کودکان آلوده به کووید – ۱۹ در مالزی یک زنگ هشدار برای همه طرفین است که با رعایت تمام اقدامات احتیاطی برای رعایت روش های عملیاتی استاندارد (SOP) و ایمن نگه داشتن محیط برای همه، اقدامات بیشتری انجام دهند.

به گزارش نیواستریت تایمز، نماینده صندوق اضطراری کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در مالزی و نماینده ویژه برونئی داروسلام دکتر راشد مصطفی سرور گفت: مردم باید به یافتن راه های جدید و ابتکاری برای حمایت از کودکان در این کشور ادامه دهند. اقدامات یا حذف های ما در مورد ایمنی کووید – ۱۹ اکنون به کودکان ما آسیب می رساند.

راشد در حساب توئیتر خود گفت: آینده میلیون ها کودک به عملی که امروز انجام می دهیم بستگی دارد. بیایید برای محافظت از آنها با هم متحد شویم.

داتوک سری اسماعیل صبری، وزیر دفاع گفت: کووید – ۱۹ در میان کودکان و نوزادان باعث نگرانی است زیرا آنها پس از سالمندان به گروهی در معرض خطر تبدیل شده اند.

عضو مخالف پارلمان، یئو بی یین گفت: برنامه ملی ایمن سازی (NIP) از ۱ ژوئن به بعد برای اطمینان از دستیابی به مصونیت گله ای، باید میزان واکسیناسیون را به طور متوسط ​​به ۲۵۰،۰۰۰ دوز در روز برساند. سوال میلیون دلاری این است که، با دوز محدودی که در روز ارائه می دهیم، کدام مسیر می تواند به ما کمک کند تا موارد مثبت را کاهش دهیم؟

در همین حال، رئیس دفتر اطلاع رسانی MCA، چان کوین گفت: مردم به اطلاعات واضح در مورد کووید – ۱۹ به ویژه آخرین پیشرفت در برنامه واکسیناسیون نیاز دارند. از جمله راه حل های موثر در اطمینان از ارائه اطلاعات واضح تر، نمایش آمار روزانه واکسیناسیون به طور مستقیم و همچنین جدول زمانی تهیه واکسن است. اطلاعات پس از آن می تواند در برنامه MySejahtera ادغام شود و در نتیجه مردم را قادر می سازد موقعیت مالزی را در تلاش برای مبارزه با شیوع بیماری درک کنند. وضعیت ما در دستیابی به ایمنی ۷۰ درصدی گله ای چگونه است؟ آیا به دلیل مشکلات خرید یا عدم تمایل مردم به دریافت واکسن است؟یا هر دو عامل؟ یا مشکلات دیگری وجود دارد؟

از دیروز ۱،۶۴۷،۱۸۳ نفر اولین دوز را دریافت کرده اند و ۹۳۵،۸۶۵ نفر دو دوز را از طریق NIP تکمیل کرده اند، که در کل واکسن های اول و دوم توزیع شده در کشور به ۲،۵۸۳،۰۴۸ دوز رسیده است.

پاسخی ارسال کنید

*

*

5 − پنج =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!