گزارش ایلنا از خط فقر «۳۰ میلیون تومانی» در تهران

توریست مالزی – خبرگزاری کار ایران-ایلنا- در گزارشی با استناد به داده‌های رسمی و مراکز پژوهشی به واکاوی خط فقر پرداخته است. در این گزارش به داده‌های مرکز پژوهش‌های...
توریست مالزی – خبرگزاری کار ایران-ایلنا- در گزارشی با استناد به داده‌های رسمی و مراکز پژوهشی به واکاوی خط فقر پرداخته است.

در این گزارش به داده‌های مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی اشاره شده که در آن گفته شده نرخ خط فقر طی یک دهه از ۱۹ درصد به بیش از ۳۰ درصد افزایش یافته است.

سه روز پیش هم یک عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورا، میزان خط فقر در تهران را ۳۰ میلیون تومان اعلام کرده بود. طی سالهای اخیر مشکلات معیشتی در ایران تشدید شده است؛ از جمله تورم مواد خوراکی و قیمت مسکن و اجاره بها تشدید شده است. بانک مرکزی ایران اعلام کرده نرخ تورم اردیبهشت امسال ۵۵/۷ درصد بوده است.

افزایش مشکلات معیشتی خانوارهای ایرانی در ماههای اخیر در حالیست که نمی‌توان انتظار حل مشکلاتی را داشت که ریشه در ساختار اقتصادی ایران دارند. از جمله وعده‌های بزرگ آقای رئیسی ساخت ۴ میلیون مسکن طی ۴ سال بود.

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری ایران ناکامی در ساخت سالانه یک میلیون مسکن راقصور مسکن سازان اعلام کرده است. او ساخت یک میلیون خانه در سال را نیاز این کشور اعلام کرده و گفته «آنها که نساختند باید پاسخگو باشند.» او گفته «حداکثر دویست و پنجاه هزار» مسکن روستایی و شهری ساخته شده است.

«ساخت سالانه یک میلیون مسکن در ایران» از وعده‌های ابراهیم رئیسی پیش از به قدرت رسیدن بود که بعد از رئیس جمهور شدن او هم ادامه یافت. بازار مسکن و اجاره طی سالهای اخیر شاهد رشد فزاینده‌ای بود که این نه تنها امکان خانه دار شدن را از بسیاری گرفته، بلکه وضعیت معیشتی اجاره‌نشین‌ها را هم سخت‌تر از گذشته کرده است.

پاسخی ارسال کنید

*

*

چهارده + 19 =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!