سیگارهای الکترونیکی ممنوع می‌شوند

وزارت بهداشت مالزی از ممنوعیت استفاده از سیگارهای الکترونیکی در آینده خبر داد.
وزارت بهداشت مالزی از ممنوعیت استفاده از سیگارهای الکترونیکی در آینده خبر داد.

داتوک سری اس سوبرامانیام، وزیر بهداشت مالزی گفت که این وزارتخانه در تلاش است تا استفاده از سیگارهای الکترونیکی را از طریق راه‌های قانونی ممنوع کند.

وی تصریح کرد: پس از انجام مراحل قانونی استفاده از این سیگارها ممنوع خواهد شد و ما در حال فراهم کردن مقدمات این ممنوعیت هستیم.

وی افزود: ما قصد داریم تا مناسب‌ترین راه را برای مقابله با سیگارهای الکترونیکی انتخاب کنیم و می‌‌خواهیم پیش از اینکه سیگارهای الکترونیکی به مرحله بحران برسند، این کار را انجام دهیم.

این اظهارات در حالی صورت می‌گیرد که وزارت بهداشت مالزی در ماه اوت امسال با اشاره به زیان‌های استفاده از سیگارهای الکترونیکی خواستار ممنوعیت موقت آن شده بود.

استفاده از سیگارهای الکترونیکی طی ماه‌های گذشته در مالزی بسیار شایع شده است و وزیر بهداشت مالزی از آن به عنوان انقلاب در میان سیگاری‌ها یاد کرده است.

منبع: روزنامه استار

پاسخی ارسال کنید

*

*

دو − 1 =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!