جوانان مالزیایی خسته‌ترین در جهان

نتایج یک نظرسنجی بین‌المللی نشان می‌دهد که جوانان مالزیایی خسته‌ترین جوانان در جهان هستند.
PUTRAJAYA 18/1/10 PTJ369D Remaja menjadikan tempat duduk yang disediakan di kawasan tasik sebagai tempat berbaring dan tidur. Gambar Samadi Ahmad
نتایج یک نظرسنجی بین‌المللی نشان می‌دهد که جوانان مالزیایی خسته‌ترین جوانان در جهان هستند.

این مطالعه بین‌المللی که توسط مرکز MTV Asia انجام شده است نشان می‌دهد که جوانان ۱۲ تا ۲۴ ساله مالزیایی‌ در مقایسه با جوانان دیگر کشورها بیشترین میزان احساس خستگی را دارند.

این مطالعه بر روی ۱۵ هزار و ۳۳۰ فرد ۱۲ تا ۲۴ ساله در ۲۶ کشور جهان انجام شده و بر اساس آن ۸۳ درصد از شرکت کنندگان مالزیایی گفته‌اند که احساس خستگی می‌کنند.

پس از مالزی جوانان انگلیسی و برزیلی با ۷۹ درصد و سنگاپوری با ۷۸ درصد قرار گرفته‌اند. جوانان سوئدی نیز با ۷۷ درصد جایگاه پنجمین افراد خسته جهان را به خود اختصاص داده‌اند.

نکته جالب مطالعه انجام شده این است که بیش از ۹۷ درصد از جوانان شرکت کننده به نوعی با خستگی دست و پنجه نرم می‌کنند و بیش از دو سوم آنها به طور هفتگی با این مشکل روبرو هستند.

داتین پودکا چیو می فون، معاون وزیر زنان، خانواده و توسعه جامعه مالزی در واکنش به این گزارش گفت: این مطالعه نشان می‌دهد که جوانان امروزی به رغم در اختیار داشتن تکنولوژی‌های پیشرفته احساس رضایت نمی‌کنند.

منبع: روزنامه استار

پاسخی ارسال کنید

*

*

17 − سیزده =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!