روزهای گرمتر و رعد و برق در انتظار مالزی نشینان

اداره هواشناسی مالزی برای ماه‌های آینده این کشور آب و هوای گرمتر همراه با رعد و برق و طوفان پیش‌بینی کرد.
توریت مالزی – اداره هواشناسی مالزی برای ماه‌های آینده این کشور آب و هوای گرمتر همراه با رعد و برق و طوفان پیش‌بینی کرد.

اداره هواشناسی مالزی در تازه‌ترین گزارش خود پیش‌بینی کرد که مردم این کشور در ماه‌های آینده شاهد آب و هوای افراطی‌تری خواهند بود به طوریکه در طول روز هوا گرمتر شده و در بعدازظهرها شاهد بارندگی و بروز طوفان خواهند بود.

این اداره تصریح کرده است که بارندگی ها به هنگام بعدازظهرها باعث خنک‌تر شدن هوا به هنگام شب خواهد شد.

یک سخنگوی اداره هواشناسی مالزی گفت: مردم مالزی نباید در این خصوص نگران باشند زیرا انتظار نمی‌رود شرایط جوی که در حال حاضر در استرالیا شاهد آن هستیم در مالزی تکرار شود.

وی تصریح کرد: در ماه آینده خورشید از جنوب به طرف شمال حرکت خواهد کرد و در این ماه شاهد اعتدال بهاری خواهیم بود و به همین دلیل گرمای بیشتری در منطقه حاکم خواهد بود.

منبع: روزنامه استار

پاسخی ارسال کنید

*

*

2 × یک =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!