متجاوز سریالی مالزی به کشور بازگشت

یک مرد مالزیایی که به بیش از 24 زن در کانادا تجاوز کرده بود بامداد امروز به مالزی بازگشت و مورد بازجویی پلیس قرار گرفت.
توریست مالزی – یک مرد مالزیایی که به بیش از ۲۴ زن در کانادا تجاوز کرده بود بامداد امروز به مالزی بازگشت و مورد بازجویی پلیس قرار گرفت.

تان سری خالد ابوباکار، رئیس پلیس مالزی با اعلام خبر فوق گفت که سلوا کومار بلافاصله پس از ورود به مالزی از طریق فرودگاه بین‌المللی کوالالامپور مورد بازجویی قرار گرفت.

وی تصریح کرد: سلوا کومار ۵۶ ساله با دقت تحت نظر پلیس قرار دارد و تمامی فعالیت‌ها و رفت و آمدهای او کنترل خواهد شد.

وی افزود: سلوا کومار اجازه دارد تا به جز ایالت صباح در هر جای دیگری از مالزی زندگی کند. دولت ایالت صباح چند روز پیش ورود سلوا کومار به این ایالت را ممنوع اعلام کرده بود.

گفته شده است که سلوا کومار ساعت ۷:۳۰ صبح امروز با پرواز شماره QR0844 از تورنتو کانادا به مالزی آمده است.

این مرد متجاوز به دلیل تجاوز به بیش از ۲۴ زن در کانادا به تحمل ۲۵ سال زندان محکوم شده بود و پس از پایان دوران محکومیتش به مالزی بازگردانده شد.

سلوا کومار در روز ۲۱ دسامبر سال ۱۹۹۲ به اتهام تجاوز به بیش از ۲۴ زن به تحمل ۲۵ سال زندان محکوم شد. او برای به دام انداختن قربانیانش خود را مدل، نخبه، رقاص حرفه‌ای، وکیل و حتی دیپلمات معرفی کرده بود.

او سپس قربانیانش را به زیرزمین خانه‌اش کشانده و نوشیدنی خواب آوری به آنها می‌داد و پس از تجاوز از آنها عکاسی می‌کرد.

منبع: روزنامه سان

پاسخی ارسال کنید

*

*

7 + 2 =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!