انهدام سه شبکه بین‌المللی کلاهبرداری در پنانگ

توریست مالزی – پلیس پنانگ در چند عملیات جداگانه علیه مراکز تماس مورد استفاده شبکه‌های کلاهبرداری، سه باند بین‌المللی را متلاشی و ۳۲ نفر، از جمله چهار شهروند مالزیایی،...
توریست مالزی – پلیس پنانگ در چند عملیات جداگانه علیه مراکز تماس مورد استفاده شبکه‌های کلاهبرداری، سه باند بین‌المللی را متلاشی و ۳۲ نفر، از جمله چهار شهروند مالزیایی، را بازداشت کرد.

به گزارش نیواستریتس تایمز، رئیس پلیس پنانگ، عزیزی اسماعیل، گفت این عملیات توسط اداره تحقیقات جرائم تجاری پلیس ایالتی انجام شد و طی آن تجهیزات و اقلامی به ارزش تقریبی ۱۲۳ هزار رینگت نیز توقیف شد.

وی در بیانیه‌ای اعلام کرد نخستین عملیات در منطقه تامان پینگیران بوکیت مینیاک انجام شد و به انهدام یک شبکه «کلاهبرداری عاشقانه» منجر شد که از ژانویه گذشته فعال بوده و قربانیانی را در مالزی، چین و تایوان هدف قرار می‌داد. در این یورش، ۱۰ تبعه خارجی شامل هشت مرد چینی، یک زن چینی و یک مرد تایوانی بین ۲۴ تا ۴۱ سال بازداشت شدند. پلیس همچنین ۱۶ دستگاه رایانه، ۲۳ تلفن همراه، چهار روتر وای‌فای و متن‌های آماده مورد استفاده در عملیات کلاهبرداری را به ارزش حدود ۷۸ هزار رینگت کشف و ضبط کرد.

عزیزی اسماعیل افزود دومین عملیات منجر به کشف یک شبکه کلاهبرداری مرتبط با مبادله ارز دیجیتال USDT شد که قربانیان آن در تایوان قرار داشتند. در این پرونده، ۱۵ نفر شامل هفت شهروند تایوان، چهار تبعه ویتنام و چهار مرد مالزیایی بین ۲۰ تا ۴۹ سال بازداشت شدند. پلیس در این عملیات ۲۸ رایانه، ۲۱ تلفن همراه و یک روتر وای‌فای به ارزش تقریبی ۲۵ هزار رینگت توقیف کرد. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد این شبکه از ماه آوریل فعالیت خود را آغاز کرده بود.

در سومین عملیات نیز پلیس یک شبکه کلاهبرداری تلفنی را متلاشی کرد که اعضای آن با جعل هویت مأموران پلیس ژاپن، شهروندان ژاپنی و تایوانی را فریب می‌دادند. در این یورش هفت تبعه خارجی شامل پنج مرد ژاپنی و دو مرد تایوانی بین ۲۰ تا ۴۷ سال بازداشت شدند. همچنین تلفن‌های همراه، لپ‌تاپ‌ها، آی‌پدها، لباس‌های پلیس اوساکا، کارت‌های جعلی شناسایی، نشان‌های پلیس و تجهیزات ارتباطات ماهواره‌ای به ارزش حدود ۲۰ هزار رینگت کشف و ضبط شد.

رئیس پلیس پنانگ گفت این پرونده‌ها تحت بندهای ۴۲۰ و ۱۲۰B قانون جزای مالزی در دست بررسی است. وی افزود تمامی مظنونان برای صدور قرار بازداشت و ادامه تحقیقات به دادگاه معرفی خواهند شد.

پاسخی ارسال کنید

*

*

5 × پنج =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!