دستگیری یک تروریست عجیب انگلیسی در مالزی

پلیس مالزی از دستگیری چهار فرد خارجی مظنون به همکاری با گروه‌های تروریستی القاعده و داعش از جمله یک معلم انگلیسی خبر داد.
پلیس مالزی از دستگیری چهار فرد خارجی مظنون به همکاری با گروه‌های تروریستی القاعده و داعش از جمله یک معلم انگلیسی خبر داد.

تان سری خالد ابوباکار، رئیس پلیس مالزی گفت که ماموران پلیس موفق به دستگیری پنج نفر شامل چهار خارجی شده‌‌اند که با گروه‌های تروریستی داعش و القاعده همکاری داشته‌اند.

وی تصریح کرده است که بخش مبارزه با تروریسم پلیس بوکیت امان طی عملیات‌های جداگانه‌ای در سلانگور، کلانتان، جوهور و کوالالامپور یک معلم ۴۴ ساله انگلیسی را به همراه یک بنگلادشی ۲۵ ساله، یک نیجریه‌ای ۲۹ ساله، یک اندونزیایی ۳۹ ساله و یک مالزیایی ۵۹ ساله دستگیر کرده است.

وی گفت که این فرد انگلیسی در روز ۱۶ نوامبر در خیابان دوتا در کوالالامپور دستگیر شده است.

یک منبع آگاه گفته است که این فرد انگلیسی تاکنون با ۱۲ زن ازدواج کرده است که پنج تای آنها مالزیایی بوده‌ و مابقی آنها از کشورهای انگلیس، بوسنی، آلمان، فیلیپین و اندونزی بوده‌اند.

او گفته است که یکی از زنان مالزیایی او یکی از مدیران ارشد یکی از بانک‌ها بوده است.

منبع: روزنامه استار

پاسخی ارسال کنید

*

*

4 × چهار =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!