ماهاتیر محمد: سرمایه گذاری نباید نتیجه اش این باشد که تعداد افراد مقیم خارجی در مالزی بیشتر شود

توریست مالزی – ماهاتیر محمد نخست وزیر مالزی اعلام کرد که جنگ تجاری آمریکا علیه چین تاکنون تاثیر منفی ویژه ای بر اقتصاد و تجارت این کشور نگذاشته و...
توریست مالزی – ماهاتیر محمد نخست وزیر مالزی اعلام کرد که جنگ تجاری آمریکا علیه چین تاکنون تاثیر منفی ویژه ای بر اقتصاد و تجارت این کشور نگذاشته و شاید حتی بتواند از این شرایط به نفع اقتصاد داخلی استفاده کند.
به گزارش ایرنا ، ماهاتیر محمد نخست وزیر هفتم مالزی در حاشیه حضور در مراسم سوگند انور ابراهیم به عنوان نماینده مجلس چهاردهم گفت: اعضای کابینه از آثار سوء این جنگ بر اقتصاد مالزی نگران هستند اما حتی این تاثیر ممکن است به نفع مالزی باشد.
ماهاتیر محمد گفت: اگر این جنگ تداوم یابد آمریکا سرمایه گذاری هایش را احتمال در چین کاهش داده و به جای دیگری منتقل می کند و ما امیدوار هستیم این سرمایه گذاری ها در مالزی افزایش یابد. امکان دارد مالزی برخلاف نظر دیگران آثار مثبتی از این جنگ را در اقتصاد خود دریافت کند.
ماهاتیر محمد افزود: سیاست دولت ائتلافی پاکاتان هاراپان عدم دخالت در هر نوع جنگ در منطقه است و در جنگ تجاری آمریکا علیه چین نیز مالزی کاملا بی طرف است.
وی در پاسخ به سوال یکی از خبرنگاران در مورد سفرش به چین در ماه آگوست سال جاری اعلام کرد که در جریان این سفر ۵ یادداشت تفاهم با شرکت های مختلف دولتی چینی امضا و از نخست وزیر چین نیز برای سفر به مالزی دعوت شد.
به گفته ماهاتیر چین ابراز علاقه مندی کرده تا واردات روغن پالم از مالزی را سالانه به ۵۰۰ هزار تن افزایش دهد که قیمت های رقابتی در این زمینه از سوی این کشور ارائه می شود.
ماهاتیر محمد با بیان اینکه مالزی و چین روابط ۴۰ ساله بسیار مستحکم دوجانبه داشته اند، گفت دو کشور برای ایجاد روابط پویا تر مشترک در عرصه های جدید از جمله فن آوری، صنعت و نوآوری توافق کرده اند.
ماهاتیر محمد گفت: کوالالامپور خواستار سرمایه گذاری بیشتر چین با افزایش ظرفیت های اشتغال برای مالزی و انتقال فناوری به مالزی است.
وی گفت: سرمایه گذاری نباید نتیجه اش این باشد که تعداد افراد مقیم خارجی در مالزی بیشتر شود.

پاسخی ارسال کنید

*

*

هفده − ده =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!