مالزی با کمبود مواد غذایی برای سال نو چینی و رمضان مواجه است

توریست مالزی – قیمت سبزیجات به دلیل کمبود عرضه تا ۳۰ درصد افزایش یافته است، زیرا کشاورزان میلیون‌ها رینگت متضرر شده اند. به گزارش مالای میل، با نزدیک شدن...
توریست مالزی – قیمت سبزیجات به دلیل کمبود عرضه تا ۳۰ درصد افزایش یافته است، زیرا کشاورزان میلیون‌ها رینگت متضرر شده اند.

به گزارش مالای میل، با نزدیک شدن به سال نو چینی و نزدیک شدن به ماه رمضان، نگرانی‌های کمبود مواد غذایی پس از اینکه کشاورزان مالزیایی تحت تأثیر بدترین سیل‌های اخیر در تاریخ این کشور به شدت متضرر شدند، افزایش یافته است.

در گزارش استریتس تایمز (ST) سنگاپور آمده است، که چگونه عظیم عمر، تقریباً تمام ۸۰۰۰ اردک خود را در ۱ ژانویه از دست داده است، هنگامی که سیل به سگمات، جوهور رسید، حداقل ۱۵۰۰۰ رینگیت متضرر شد. او گفت: ‘من مجبور شدم حدود ۱۲۰۰ تخم اردک را دور بریزم زیرا ممکن بود به باکتری های ناشی از سیل آلوده شده باشند. عظیم که در این ماه هیچ درآمدی نخواهد داشت، گفت که تنها ۹۰ اردک از سیل جان سالم به در برده اند. وی گفت که در ماه رمضان امسال نمی تواند تقاضای تخم اردک شور را که از محبوبیت خاصی برخوردار است، تامین کند.

رئیس اتحادیه کشاورزان سبزیجات مالزی، لیم سر کوئی، گفت: بسیاری از کشاورزان در ایالت هایی مانند جوهور، سلانگور و پاهانگ به شدت تحت تاثیر سیل قرار گرفتند. ما تا سال نو چینی و هاری رایا به دلیل سیل با کمبود سبزیجات مواجه خواهیم بود. کشاورزان نمی توانند به موقع برای هاری رایا دوباره بکارند. اکثر مزارع کاملاً ویران شده اند و در حال حاضر به اندازه کافی کارگر خارجی وجود ندارد.

احمد ایرهام محد نور، ۴۰ ساله، پرورش دهنده فلفل قرمز، سیلابی که در سلانگور به ۳.۴ متر رسید، مزرعه او را کاملا ویران کرد و حدود ۱۰۰۰۰۰ رینگیت خسارت به او وارد کرد. وی گفت: تقاضا برای فلفل در طول سال نو چینی بسیار زیاد است. قرار بود محصولات من در پایان ژانویه برداشت شود، اما اکنون همه آنها از بین رفته اند.» و هنوز هیچ کمک دولتی دریافت نکرده ام.

برنارد ته، مدیر مزرعه سبزیجات یونگ کا در سیمپانگ رنگگام، جوهور – که حدود ۷۰ درصد محصولات خود را به کشور سنگاپور صادر می کرد گفت: سبزیجات برگدار ممکن است تا سال نو چینی به ۸۰ درصد عرضه عادی برگردند، اما سبزی های مقاوم مدت بیشتری طول می کشد تا بهبود یابند. «سبزیجات سخت و برگدار هم محدود هستند. بارش مداوم باران و سیل به طور جدی بر محصول تأثیر می گذارد. حتی اگر سیل وجود نداشته باشد، باران زیاد باعث از بین رفتن محصولات می شود.

لیم گفت که قیمت سبزیجات به دلیل کمبود عرضه تا ۳۰ درصد افزایش یافته است،ضرر کشاورزان میلیون ها رینگت تخمین زده می‌شود. «شمارش ضررها سخت است. کشاورزان با دو تا سه جریب شروع به کار می کنند و به آرامی به ۳۰ تا ۵۰ جریب می رسند و بعد ناگهان سیل می آید و یک شبه همه چیز را از دست می دهی. بازسازی حداقل یک تا دو ماه طول خواهد کشید و برخی از کشاورزان دیگر قوی نیستند.

قیمت مواد اولیه نیز افزایش یافته است. ST همچنین به نقل از انجمن رستوران‌ها و سرآشپزها Pan Malaysia Koo Soo اخیراً ادعا کرد که برخی از فروشندگان و اپراتورهای مواد غذایی ممکن است مقدار مواد را کاهش دهند یا بخش‌های کوچک‌تری را سرو کنند.

داتوک رینگو کاو، نایب رئیس انجمن گفت: «در اصل، کاهش سهم غذا افزایش قیمت غذا است زیرا حتی با سهم های کوچکتر، مصرف کنندگان همچنان باید همان (قیمت) را بپردازند. اپراتورهای مواد غذایی با افزایش ۲۰ درصدی قیمت مرغ و همچنین ۳۵ درصدی هزینه اضافی برای مواد غیرخوراکی مانند کیسه های پلاستیکی، تجهیزات ضدعفونی کننده و سایر هزینه های سربار، با مشکلات مقابله می کنند.

در میان این نگرانی‌ها، رئیس اداره بازاریابی فدرال کشاورزی، محمد فاسیه فکه، اطمینان داد که به دلیل بهتر شدن آب و هوا، قیمت سبزیجات باید به زودی تثبیت شود، ما معتقدیم که می‌توانیم قیمت سبزیجات را در چند ماه آینده تثبیت کنیم… احتمالاً ظرف یک یا دو ماه آینده».

پاسخی ارسال کنید

*

*

16 + بیست =

آخرین اخبار

زیر آسمان کوالالامپور

^
error: Content is protected !!